Reklam

New York Islanders - San Jose Sharks: Erik Karlsson över 2.5 skott (inkl OT/SO)

Matchcenter
8 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, USA - NHL
Barclays Center
8 okt 2018 at 16:45 (Uppdaterad 9 okt 2018 at 15:29) 08/10
42
0
Chans: 60%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2 skott
Unibet Spela nu hos Unibet
Idag har vi ett par lunchmatcher borta i NHL, vilket innebär att de visas på perfekt tid här i Sverige med start från klockan 19.00. Erik Karlsson är lite sugen på första målet för hajarna och jag kliver in på ett litet specialspel.

Islanders har startat säsongen med en vinst i preimären borta mot Carolina och en förlust senast hemma mot Nashville. Tittar man på pappret till den här säsongen så känns laget klart svagare och det mycket med tanke på att John Tavares lämnat för Toronto. Idag står man inför en mycket tuff uppgift när ett för säsongen förstärkt San Jose kommer på besök. Sharks ser riktigt bra ut på pappret med tanke på Erik Karlssons flytt till laget. Man har som Isles vunnit en och förlorat en match, däremot har spelet sett väldigt bra ut. Idag är jag ganska säker på att man kommer att vinna igen, men moneyline-oddset känns aningen lågt för att testas om jag ska vara ärlig. Det är trots allt bortaplan och NHL och som ni vet kan det hända en hel del. Därför kommer jag istället fokusera på att Erik Karlsson vill göra sitt första mål. Jag tycker oddset på att han gör mål är riktigt bra, på vissa sidor. Och för att han ska göra mål så krävs det att han skjuter skott på mål, något som han alltid gör och kanske också idag lite extra då han fortfarande jagar sitt första mål för laget i ligan.

Talar för spelet

  • Erik Karlsson har på två matcher skjutit fem skott på mål och snittat dryga 28 minut/match. Förra matchen var hans fjärde på hela säsongen och det kändes redan då som han börjat hitta flåset igen. Nu har han ytterligare en match i kroppen och tycker motståndet känns passande.
  • Sharks är ett lag som är tunga att möta, gillar att vara spelförande och driver hårt på kassen. Man har vunnit skotten stort i båda matcherna och räknar med att man skjuter uppemot minst 35 skott idag med. Islanders har ett ganska kasst försvar och man har alltid haft en hel del skott emot sig. Man kommer få det svettigt.
  • Nog måste han få vara sugen på att spräcka målnollan idag. Han tog för sig mycket under förra matchen och räknar med att han tar ännu mer kliv nu som sagt. Första målet i sikte och då kommer han också att skjuta en hel del.

Talar emot spelet

  • Allt beror egentligen på vilket humör Erik Karlsson startat matchen med. Han är en spelare med väldigt god blick för spelet och passar istället också lite för ofta när han kanske borde skjuta istället.
  • Jag tycker ändå detta känns bra. Han kommer vara sugen på sitt första mål och kommer säkerligen skjuta en hel del. Förhoppningsvis löser han tre skott och det känns mer safe än att lira moneyline-tvåan här. Jag testar Erik Karlsson över 2.5 skott inklusive övertid/straffar till 1.72 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback