Reklam

New York Islanders - Pittsburgh Penguins: 1

Matchcenter
11 december 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Nassau Coliseum
10 dec 2018 at 22:12 (Uppdaterad 11 dec 2018 at 03:52) 10/12
24
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 108,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Islanders tar inatt emot Pittsburgh i en match som de flesta säkerligen kommer att spela på gästerna. I mitt tycke så är laget just nu alldeles för obalanserat och man får inte alls någon rullning på sitt spel. Isles har fint värde på hemmais.

Islanders är jag som lag inte speciellt imponerad av utan man är ett av lagen som kommer att komma på undre halvan utan tvekan. Däremot så är det en jämn liga där alla slår alla och oddset tycker jag ikväll är klart spelbart. Är det någonstans man vinner så är det på hemmaplan. Pittsburgh vet jag inte vart man håller på att ta vägen. Man har på pappret ett riktigt bra lag och har som jag nämnt tidigare ligans näst dyraste backbesättning. Ändå är man helt katastrofala defensivt, även om det sista veckorna iallafall gått åt rätt håll. Jag vågar inte lita på dem på något sätt nuförtiden med den formen man besitter och värdet är helt klart på hemmalaget denna natt.

Talar för spelet

  • Islanders är hemmastarka. Man har haft tydliga problem på resande fot, men hemma i Brooklyn har man varit klart vassare.
  • Pittsburghs ojämnhet. Försvars-, målvakts- och anfallsspelet ser stundtals bra ut, men allt som oftast dåligt. Man är svåra att förutspå och sådana lag är också då tuffa att lita på som favoriter, speciellt på bortaplan.
  • Genom åren har Pens haft lätt för Islanders, men senaste säsongerna har det jämnat ut sig kraftigt. I Brooklyn har Islanders till exempel vunnit tre av de fyra senaste.

Talar emot spelet

  • Alla vet också vilken kapacitet Pittsburgh har. De har Malkin, Crosby, Kessel och en hel del andra vassa spelare som många skulle drömma om att ha i sitt lag. Får dem det att funka så är man livsfarliga.
  • Crosby stortrivs mot Islanders. Det är det lag han har högst poängsnitt emot och han fullkomligt öser in poäng mot detta gäng.

Jag tycker trots Pens kapacitet att värdet ligger på hemmalaget. Pittsburgh är alldeles för ojämna för att lita på. Mitt spel blir därför Islanders att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2,17 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback