Reklam

New York Islanders - Minnesota Wild: Över 5,5

Matchcenter
19 februari 2018 at 19:00 - Hockey, USA - NHL
19 feb 2018 at 15:39 (Uppdaterad 19 feb 2018 at 21:47) 19/02
34
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-5
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Ny vecka och vi börjar direkt med en match i NHL med tidigt spelstopp redan klockan 19.00 ikväll. Islanders tar emot Minnesota i en match som jag på förhand tror blir väldigt sevärd. Två starka offensiver bådar såklart för många mål.

New York Islanders är tillbaka på hemmais igen efter en liten bortatrip till Carolina. Man har faktiskt vunnit de två senaste matcherna med 3-0 och trots att man har hållit nollan i två raka matcher så tror jag på lite islossning bakåt. Hemma är man starka och framförallt så är man riktigt bra offensivt här. Jag tänkte först på att plocka ettan här, men är lite rädd för Minnesota ändå på något vis och jag litar inte på Islanders försvar, trots de senaste nollorna. Som sagt så har man vunnit sina flesta matcher på hemmaplan och är det nånstans man trivs så är det här. Tittar man på de senaste matcherna så har målvakterna stått på huvudet och räddat dem. Orkar de ännu en match? Jag vågar inte avgöra det och jag kommer istället att välja ett överspel här. Minnesota är också ganska svårbedömda. På sin hemmaplan är man en av ligans bästa, men på resande fot är man klart sämre. Dock tycker jag återigen den här säsongen att man har ganska stor potential i laget, men det gäller att få ut den på bortaplan också. Minneosta är skridskostarka och ligger ofta på kontring. Mot ett offensivt hemmalag så lär man få sina chanser och jag tror återigen på en öppen match.

Talar för spelet

  • Det är två lag med fina offensiver. Islanders snittar över tre mål/match och har ett ännu högre snitt på hemmaplan. Minnesota snittar nästan tre mål dem också och är inte samma starka defensiva kollektiv som man varit tidigare säsonger.
  • Islanders må ha en bra offensiv, men det gör dem tydligen inte till ett oslagbart lag för det. Defensiven är klart bräcklig, och trots som sagt att man hållit nollan i två raka så är jag inte orolig. Man släpper in väldigt många mål normalt sett och målvaktssidan utger väl heller ingen större pondus.
  • Hemmalagets defensiv har varit ett stort problem. Man är det lag som släpper till flest skott mot eget mål med ett snitt på över 36 skott/match. Det är högt och i längden håller det inte.
  • Hur länge orkar Islanders stå emot sina motståndare? De senaste fem matcherna har man släppt 45, 50, 51, 42 och 39 skott emot sig.

Talar emot spelet

  • Minnesota är kassa borta. Man är inte alls lika vassa offensivt där som man är på resande fot. Den funkar bra ibland, men alldeles för sällan för att man ska vara säker.
  • Islanders målvakter kanske är lite sega efter de senaste matcherna, men de har uppenbarligen ett gott självförtroende.

Jag tycker vi har goda chanser till att bräcka linan idag. Det är två starka offensiver och också två lag som varit sårbara bakåt. Jag tror på många chanser, en sevärd match och förhoppningsvis också minst sex mål gjorda. Överspelet testas till 1.72 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback