Reklam

New York Islanders - Florida Panthers

21 april 2016 at 04:05 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Islanders är en positiv överraskning

Att Islanders har en spännande trupp råder det inga tvivel om, men att de skulle leda med 2-1 i matcher mot Florida var det inte många som trodde. Senaste matchen vann Islanders efter förläggning där Thomas Hickey sköt sitt första mål i slutspelet.  En tung förlust för Panthers som länge såg ut att kontrollera matchen med en 2-0 ledning. Islanders kom tillbaka och efter att ha utjämnat till 3-3 väntade tredje perioden, som slutade mållös.

Luongo som vaktar kassen för Florida har sett lite ojämn ut. Han bommade igen fullständigt i match två och släppte ett mål på 42 skott. Men i de två andra matcherna har han släppt in totalt nio mål. Ett facit som inte är godkänt och för att Florida ska lyckas komma tillbaka krävs det att han prickar formen eller lämnar över till kollegan Al Montoya.

John Tavares är glödhet

Under de senaste två säsongerna har John Tavares utvecklats från en spelare som kan avgöra några matcher per säsong till en spelare som kan gå in och dominera varje kväll. Förra säsongen gjorde han sex poäng på sju matcher i slutspelet. I år har han redan hunnit göra lika många poäng fast på tre matcher. Det finns just nu ingen annan spelare i hela slutspelet som är i närheten av så het som honom. Men frågan är om det relativt orutinerade förstavalet kan bära sitt Islanders genom denna matchserie och vidare.Jag tror att han har de kvalitéer som krävs för att göra det. Klart att han har hjälp från storspelare som Kyle Okposo, Frans Nielsen och Nick Leddy. Men Tavares är stommen i hela laget och den som kommer att visa vägen.

Mitt spel

Jag har valt att lägga en slant på att Islanders vinner matchen ikväll. Men jag höjer varningens finger för att det kan bli oavgjort efter full tid. Så jag har har spelat på Islanders vinst inklusive förlängning hos bet365 till oddset 1.86. Förvänta er två hungriga lag som spelar en mycket sevärd hockey med fart och intensitet. Man kan säga att de båda är raka motsatsen till hur Philadelphia spelar.

[bookmaker_bonus id=1]

Så ikväll håller vi tummarna på en jämn och tät match men att Islanders går segrande ur striden. Med tanke på hur ojämn Luongo varit sett över de senaste tre matcherna känns det som att detta kan bli en väldigt målrik match. Heja Islanders!
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback