Reklam

New York Islanders - Columbus Blue Jackets: 2

Matchcenter
2 december 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Nassau Coliseum
1 dec 2018 at 19:11 (Uppdaterad 2 dec 2018 at 03:40) 01/12
27
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet
På pappret kanske inte det här ser ut som den roligaste fighten inatt, men jag gillar vad Columbus presterar och man bör ha bra chans att kunna mala ner Islanders. Hemmalaget är ett bottenlag ur min synpunkt.

Islanders har faktiskt imponerat till viss del den här säsongen, trots det stora tappet av John Tavares. Det är självklart att det i längden också kommer att visa sig att man har tappat sin stora stjärna. Jag tycker den senaste tiden att det inte sprudlar lika mycket om Islanders. Man har gjort det delvis bra under många matcher, men man är ojämna och jag tycker inte att man ska kunna hålla. Columbus är ett lag som jag gillat under många säsonger och jag tycker man utvecklas hela tiden. Till den här säsongen känns det som att man tagit ytterligare något kliv i rätt riktning och kanske har man nu något riktigt bra på gång. Formen är riktigt bra och så länge man inte slarvar för mycket defensivt så bör man ha goda chanser till att vinna idag.

Talar för spelet

  • Columbus form. Man är i en ruskigt bra form offensivt och man bombar in mål just för stunden. Islanders är svaga defensivt och lär få det tufft.
  • Jag gillar Columbus som lag. De är kompletta, har en jämn trupp kryddat med ett par riktiga spetsar. LIte klaff i slutspelet så kan man gå riktigt långt.
  • Islanders form håller på att lägga sig en aning?
  • Columbus är lika bra borta som hemma. Man spelar på samma vis oavsett motstånd och oavsett var man spelar. Man har en tydlig gameplan. 

Talar emot spelet

  • Columbus har släppt in en hel del mål på slutet och måste få defensiven att fungera lite bättre.
  • Islanders har varit som bäst på hemmais

Jag tycker att Columbus är ett riktigt bra lag och framförallt så tycker jag dem är så mycket bättre än Islanders. Därför blir mitt spel för natten Columbus att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.75 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback