Reklam

New Orleans Pelicans - LA Clippers: 2

Matchcenter
18 januari 2020 at 21:30 - Basket, USA - NBA
Smoothie King Center
18 jan 2020 at 09:38 (Uppdaterad 19 jan 2020 at 00:15) 18/01
17
0
Chans (1-2): 25-75%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 130-133
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
NBA

De går i väntans tider kan man säga, Pelicans. Zion Williamson, den mest hajpade rookien i ligan på mer än tio år kommer göra debut om bara några dagar. Lustigt nog verkar de nästan spara några av sina andra toppspelare lagom till den matchen. De har flera spelare på skadelistan som förväntas komma tillbaka just till samma match där Zion ska göra debut. 

Många spelare saknas i Pelicans

Okafor, Reddick, Williams, Holiday och Miller saknas, förutom Zion förstås. Tunga tapp för ett lag som ligger i botten på ligan. Särskilt Holiday som ska vara deras bästa spelare tills Zion förhoppningsvis ska komma in och frälsa dem.

Mot detta ska man ställa Clippers som ligger trea i väst med 29-13. Otroligt imponerande med tanke på att deras superstjärnor varit borta i omgångar och att de dessutom vilat dem en hel del. Som jämförelse står Pelicans på 16-26 i samma liga, väst.

Leonard spelar

Clippers saknar George ikväll, sin näst bästa spelare. Leonard, deras största stjärna och förra säsongen hela ligans bästa spelare, åtminstone i slutspelet, spelar dock. Förutom George är de också helt skadefria.

Clippers är otroligt mycket bättre än Pelicans, de är vana vid att spela utan en av sina stjärnor, och Pelicans kommer tvingas använda spelare som helt enkelt inte är särskilt bra i och med alla skador.

Det luktar en kontrollerad bortaseger för Clippers det här.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback