Reklam

New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning: 1

Matchcenter
19 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Prudential Center
18 apr 2018 at 15:31 (Uppdaterad 19 apr 2018 at 02:10) 18/04
37
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 108,10%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss: 2
William Hill Spela nu hos William Hill
New Jersey tog sin chans senast och gjorde match igen av det hela. Idag tar man en ny chans och jag tror återigen man har god chans. Tampa är inte lika stabila som dem var under första halvan och kanske har Devils ett litet mentalt övertag.

New Jersey vann förra matchen efter en stark insats och en helt magisk tredje period från hemmalagets sida. Tampa var kanske det laget som hade några fler vassare chanser under de två första perioderna och ledde med 1-2 inför slutakten. Väl där kvitterade Will Butcher i powerplay, Noesen gjorde 3-2 med drygt sju minuter kvar innan man sedan utökade ledningen två gånger i tom bur. Återigen visar Devils med sin enorma speed att man kan matcha detta Tampa. Gör man en liknande match idag så kommer man ha bättre chans än oddsen visar. Tampa har en ruskig offensiv, men senast klev gamle Cory Schneider in i leken igen och agerade förtroendeingivande och visade hur viktigt det är med lite rutin i ett sånt här läge. Tampa kommer återigen hota Devils med sin breda offensiv, men jag tror som sagt att New Jersey ännu en gång kommer få mycket vassa spelvändningar och man har en bra chans att kontra bort Tampa. Spelmässigt har man inte varit sämre i dessa matcher hittills och att Tampa har blivit sådana väldiga favoriter i den här matchserien känns inte riktigt rätt med tanke på hur matcherna sett ut.

Talar för spelet

  • Det är två lag som spelar snabb ishockey och de är väldigt bra på det. Tampa är dock väldigt sårbara i egen zon när dem väl är där och med tanke på att det blir en hel del öppna ytor så känns det som att båda lagens gameplans gynnar Devils mest.
  • Mentalt övertag för hemmalaget? Man vann tre matcher av tre i grundserien stod upp bra emot Tampa på bortaplan. Hemma vann man igen och visar återigen hur svårt Tampa har haft för Devils den här säsongen.
  • Cory Schneider är tillbaks i kassen från förra matchen och det visade sig vara ett gyllene drag. Kinkaid har för lite rutin och nu med en taggad Schneider så blir man ännu en gång svåra att få hål på.

Talar emot spelet

  • Tampas offensiv igen. Man har kanske ligans bredaste uppsättning offensivt och man har mängder av yngre förmågor som levererat mer än många trott. Dessutom på backsidan är man otroligt puckskickliga och Tampa har visat för att man kan producera massvis med mål.
  • Devils måste hålla sig på banan. Tampa har likt Pittsburgh ett otroligt vasst powerplay och man kan inte varje match ge Tampa för många chanser i den spelformen för då sitter puckarna tillslut.

Tampa ska vara favoriter såklart här, men med tanke på att matcherna faktiskt varit jämnare än vad oddsen visat så tycker jag ännu en gång värdet ligger på hemmalaget som har chansen att kvittera till 2-2 i matcher. Jag testar New Jersey inklusive övertid till oddset 2.30 hos William Hill.

Lycka till!

/Heden

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback