Reklam

New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning: Över 6,5

Matchcenter
4 december 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Prudential Center
3 dec 2018 at 15:21 (Uppdaterad 4 dec 2018 at 03:40) 03/12
26
0
Chans (över-under): 56-44%
Spelvärde: 104,72%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-5
Betsson Spela nu hos Betsson
New Jersey har hamnat i en riktigt dålig trend inför mötet mot starka Tampa Bay. I mitt tycke är det en match som Tampa bara ska vinna, men jag har stor respekt för New Jersey på hemmaplan och väljer istället att "gardera" med ett överspel.

New Jersey har ett riktigt spännande lag på pappret och känslan är väl att man i sina bästa dagar är riktigt bra, men då måste verkligen allting klaffa. Formen är inte riktigt där och man har hamnat i en dålig svacka där man har stora problem defensivt. Målen trillar in bakom stackars Kinkaid och Schneider. Idag möter man kanske ligans bästa lag, framförallt offensivt. Tampa har varit bra hela säsongen och fortsätter att vinna och vara ett stort hot i offensiv zon hos sina motståndare. Jag tror man vinner nattens match och även spelet på Tampa känns helt okej. Jag litar dock inte på dem helt då jag har stor respekt för New Jerseys hemmastatistik. Därför testas överspelet istället.

Talar för spelet

  • Devils har stora problem defensivt och då är det klart att det blir tufft för deras målvakter att rädda puckar. Självförtroendet lyser inte och mot ligans bästa offensiv kommer det bli svettigt.
  • Tampa har en offensiv som skrämmer alla lag. Man kan lösa den linan till stor del själv om man har lite flyt. 
  • Devils är starka på hemmaplan och har där en helt okej offensiv. Det är ett av få ställen man faktiskt producerar riktigt bra.
  • Jag tänker tillbaka på vårens slutspelsserie mellan dessa som var en fröjd att se på. Många målchanser, mycket mål och framförallt en hel del fart.
  • Andrei Vasilevsky är skadad och Louis Domingue får chansen igen. Klart avbräck på det planet.

Talar emot spelet

  • Linan är hög, men samtidigt rätt befogat. Jag personligen gillar ej 6,5 linor och det är klart det känns mer risky jämfört med de normala.

Jag tycker det mesta talar för en ganska rolig match här. Det är två offensivt skickliga lag med målvakter som absolut inte tillhör toppen av ligan. Därför blir mitt spel över 6.5 mål inklusive övertid/straffar till oddset 1,87 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback