Reklam

New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins: 2

Matchcenter
4 februari 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Prudential Center
3 feb 2018 at 10:45 (Uppdaterad 4 feb 2018 at 10:03) 03/02
43
0

Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
NHL fortsätter under lördagen med massvis av matcher. Pittsburgh tog en stabil seger igår mot Washington och tar idag nya tag borta mot New Jersey som blir en utmanare, men kan man undgå Pens form för tillfället?

New Jersey har väl varit en av de stora överraskningarna hittills den här säsongen med succéspelaren Jesper Bratt. Man har varit en frisk fläkt under hela hösten/vintern och varit väldigt offensivt starka vilket är något som kanske inte symboliserar Devils speciellt mycket normalt sett. Nu är det så dock och man stormar mot slutspel som nummer tre i Metropolitan. Däremot så får man inte slappna av för den där formen som man hade under hösten har man verkligen inte längre. Då slog man allt nästan, medan man nu har haft lite problem under de senaste veckorna. Nog för att laget är bra, men är dem så bra att de ska få plats i ett slutspel till våren? Det återstår att se. Deras motståndare ikväll Pittsburgh har verkligen gått som tåget den senaste tiden. Under hösten har man väl haft lite problem och det känns lite som att man kanske varit lite mätta efter att ha vunnit två raka Stanley Cup. Med tanke på att resultaten har varit som dem varit och tabelläget inte det bästa så är det klart att man måste börja tänka över vad man gjort och gör på planen ifall man vill ta sig till ett slutspel. De sista veckorna har man varit som ett nytt lag och man är sådär offensivt skickliga som man på pappret också är. Phil Kessel har trampat upp som nummer två i poängligan, Malkin är femma och Crosby på sjundeplats. Ja, har man tre spelare på topp sju i poängligan så är man helt enkelt ett bra lag. Pens spelade igår och slog Washington med 7-4 och hoppas dem kan fortsätta på den inslagna vägen.

Talar för spelet

  • Spetskompetensen. Pittsburgh har spelare som Crosby, Kessel, Malkin och Letang. Det har helt enkelt inte Devils. Man är ett lag som ska slåss om cupen i vår och det är inte New Jersey, svårare än så är det inte.
  • Formen hos lagen. Pittsburghs trend pekar uppåt och man är just nu otroligt giftiga offensivt. Devils form är klart nedåtgående och även fast man har två raka segrar så känns det som att laget kommer att få kämpa rejält för att behålla sin slutspelsplats.
  • Pittsburgh må ha tappat två viktiga centrar från förra säsongen, men i övrigt så är det nästan exakt samma lag som vunnit Stanley Cup. Laget är bra och det kändes väl egentligen som att det bara var en tidsfråga innan man började prestera.
  • Jag är helt säker på att Devils har överpresterat. Vet inte varför jag säger så, men laget man har på pappret är inte såhär bra och jag tror det är omöjligt att de håller en hel säsong.

Talar emot spelet

  • Historiken är väl inte något som talar för Pittsburghs fördel. Man har visserligen vunnit sju av dem tio senaste mot Devils, men historiskt sett innan det har man haft det väldigt svårt mot Devils. Behöver såklart inte betyda något speciellt, men just i New Jersey har man haft det svårt.
  • Att vara back-to-back är aldrig någon fördel. Ibland påverkar det laget mycket och ibland påverkar det mindre helt enkelt. Det ligger i bakhuvudet som sagt.

Jag kan inte undgå Pittsburghs form och spel just nu. Phil Kessel och Evgeni Malkin är i en klass för sig själva för tillfället och när Pens stjärnor lyser så är man svårstoppbara. Jag testar dem inklusive OT/SO till två gånger pengarna hos Comeon.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback