Reklam

New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins: 1

Matchcenter
30 mars 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
29 mar 2018 at 15:16 (Uppdaterad 30 mar 2018 at 03:50) 29/03
46
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 109,72%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet
En av nattens mest viktiga matcher är nog den som spelas mellan New jersey och Pittsburgh. Devils är hemmalag och har allt att spela för och kommer vara desperata. Pens har fortfarande några poäng tillgodo och deras bortafacit imponerar inte.

New Jersey spelade på vi senast när man hemmaslog Carolina med 4-3 efter att ha avgjort med dryga minuten kvar av matchen. Man låg under i början av tredje perioden, men lyckades ändå vända och vinna under ordinarie tid och det syntes att man var desperata efter en seger. Idag tar man emot ett av seriens bästa offensiva lag och man kommer sättas på prov. Dock har man gjort väldigt bra matcher mot just Pittsburgh den här säsongen och jag tror man kommer lösa det igen. Pittsburgh är ett lag som jag aldrig riktigt får något grepp på. Man är otroligt vassa offensivt när deras stjärnor är på humör och då blir man nästintill ostoppbara. Däremot så tycker jag man säljer sig lite och när det nu snart är slutspel måste man börja tighta till det lite defensivt för det är där man kommer att förlora alldeles för många matcher. Man producerar massvis med mål framåt, men så länge man släpper in typ lika mycket så är det såklart svårt att vinna så många matcher som man egentligen kanske borde vinna. Dagens match tror jag återigen blir en målrik sådan, men jag tror man kommer få problem återigen med Devils snabba spel och framförallt nu när hemmalaget kommer vara desperata då man måste ha poäng i kampen om slutspelsplatserna. Oddset är klart mest värt på hemmaseger här.

Talar för spelet

  • Hemmaplan. Devils har gjort det okej såväl hemma som borta den här säsongen och är inte något av de starkaste hemmalagen i serien, men man gör det klart godkänt. Pens däremot har brutalt starka på hemmaplan, men otroligt sårbara på resande fot där man faktiskt har en negativ resultatrad.
  • Devils har allt att spela för verkligen. Man slåss framförallt med Columbus och Florida om två platser i slutspelet och det syntes senast hur gärna dem ville vinna. Ny chans idag och man kommer vara minst lika hungriga. Pittsburgh känns som att de bara går och väntar på slutspelet.
  • Tycker formen också talar för Devils som har tre raka segrar. När det gällt som mest så har man levererat och det finns som sagt en hel del som fortsatt talar för en ny seger idag.

Talar emot spelet

  • Ja, Pens offensiv är världsklass rakt igenom. Malkin, Kessel, Crosby och Brassard, bara för att nämna några. I sina bästa dagar så spelar det ingen roll om man släpper in tre-fyra mål, utan man gör förmodligen fler ändå.
  • Pens har en förmåga att kliva in med dålig inställning i vissa matcher, men när man gjort en dålig match och ska spela igen så är man allt som oftast som ett helt nytt lag och energin brukar flöda.

Jag tror dock att New Jersey löser det här idag. Man är i så pass bra form och med motivationen med slutspel i sikte så kommer man sälja sig dyrt. Pens är ett dåligt bortalag och kan omskakade ännu en gång. Jag testar New Jersey inklusive övertid/straffar till oddset 2.11 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback