Reklam

New Jersey Devils - New York Rangers: Över 5,5 Mål

Matchcenter
4 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Prudential Center
3 apr 2018 at 21:36 (Uppdaterad 4 apr 2018 at 03:50) 03/04
17
0

Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 103,74%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Jag kommer sylta in mig på en match till i nattens NHL och det är ett spel i matchen mellan New Jersey Devils och New York Rangers. Lågt odds på hemmalaget pågrund av förutsättningarna, men gillar istället tanken med ett överspel.

New Jersey ligger just nu på den sista slutspelsplatsen och har allt i egna händer ifall man också ska greja det tillslut. Inattväntar ett motstånd som med tanken på förutsättningarna borde vara en ganska enkel match. Jag tycker dock att Devilstrots sina goda form är ganska sårbara på något vis. Idag kommer man vilja döda Floridas drömmar om ett slutspel och då ska man vinna idag. Jag tror att hemmalaget kommer vara taggade till tusen och det brukar räcka långt mot Rangers för tillfället. Henke Lundqvists mannar har haft en väldigt tuff tid de senaste veckorna med tanke på att man inte har någonting att spela för. Målvakterna har lämnats ute alltför ofta och överspelslinan har passerat flertalet gånger med marginal. Då ska det tilläggas att faktiskt Rangers inte är helt ofarliga med tanke på hur man spelar. En hög forechecking där man gärna tappar tredje man och släpper till en en hel spelvändningar. Släpper man till många målchanser av bra kvalité i varenda match så är det klart vi har goda chanser till mål. Devils i bra form offensivt mot ett Rangers som tycker det är roligare att anfalla än att försvara sig. 

Talar för spelet

• Devils har bra form och kommer vara supertaggade till den här matchen. Man kommer vara heta på puckarna och det bör ge utdelning mot ett ganska lojt Rangers för tillfället.

• Rangers sätt att spela ishockey kanske är kul att titta på, men det är absolut inte särskilt kul att vara målvakt i det här gänget för tillfället. Man släpper oändlig med spelvändningar och bra målchanser och det är klart att det rinner igenom tillslut. Dessutom anfaller man med ganska många man när man väl får lägen.

Talar emot spelet

• Devils bör vara rädda lite för Rangers snabba spelvändingar. De vet om att om de inte är noga vid linjerna så kommer Rangers pincha och få en del fina kontringslägen. Det är nackdelen med att man kommer vara kraftigt spelförande.

• Två bra målvakter. Henke Lundqvist i form kan stänga igen butiken helt. Dessutom gör Keith Kinkaid sin sjunde raka start vilket också bevisar lite av hans kvalité just för stunden.

Jag tror på en ganska öppen match där Devils kommer vara heta och skapa mycket målchanser. Rangers är inte helt golvade och faktiskt ganska bra offensivt. Ett av bolagen sticker ut lite med oddset och på betsson hugger jag över 5.5 mål till oddset 1.82.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback