advert

New Jersey Devils - New York Rangers

1 februari 2016 at 14:19 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: onsdag den 3: februari

Tid: 01:05

Plats: Prudential Center

NHL startar upp igen efter en veckas uppehåll för den årliga All Star matchen. New Jersey som ligger på en nionde plats i den östra konferensen. På samma poäng 55, som åttan Pittsburgh men med sämre målskillnad. Det tar emot tredjeplacerade New York som ligger där med sina 59 poäng. Det är otroligt jämt i serien då skiljer sig nio poäng mellan andra och nionde plats, så varje poäng är oerhört viktigt. Det är bara serieledande Washington som har gjort ett litet ryck och leder med sina 74 poäng.

Det är två fräscha lag som kommer till spel, efter en veckas ledighet. Det var bara målvakten Cory Schneider från New Jersey och New York backen Ryan Mcdonagh som var med i All Star matchen. De båda lagen spelade bra inför uppehållet då New jersey tog fyra segrar i de senaste fem matcherna. New York vann tre vinster i de senaste fem matcherna.
Lagen har mötts tre gånger de här året. Det har blivit två segrar för New York och en seger för New Jersey.

Matchodds 1x2
Odds från Nordicbet.com
1 3,00
x 3,75
2 2,24

Mitt speltips
Den här matchen kommer New York att vinna då de har ett övertag på New Jersey den här säsongen. Med sina två segrar över dem. Oddset 2.24 är riktigt spelvärt då Rangers ligger på en tredjeplats i tabellen. Den svenske målvakten Henrik Lundqvist kommer utvilad till matchen efter han vilat under All Star matchen. Han kommer vara en bidragande faktor till en seger för New York.

 


  • Spel ner till div 5
  • Bra kampanjer
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback