Reklam

New Jersey Devils - Florida Panthers: 1

Matchcenter
27 oktober 2018 at 18:00 - Hockey, USA - NHL
Prudential Center
27 okt 2018 at 12:36 (Uppdaterad 27 okt 2018 at 20:59) 27/10
25
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Som vanligt på lördagar så är det ett antal lunchmatcher borta i NHL, vliket betyder bästa sändningstid för oss hockeyälskare i Sverige. Devils tar emot Panthers och de har dåig form, men alla chanser i världen att bryta trenden.

Devils startade säsongen hur bra som helst och imponerade på många. Man var grymma i matchen i Göteborg mot Edmonton och fortsatte med sitt snabba spel när man kom tillbaks till USA. I vilket fall så har man nu hamnat i en lite negativ trend, men jag tycker inte man ska gräva så djupt i den. Alla matcher är tuffa matcher i NHL, men motståndet de haft senaste fem matcherna är riktigt tufft. Och det är väl en liten förklaring varför man nu har tre raka förluster. Idag möter man alltså Florida och det är en match man ska vinna enligt mig. Jag tror inte att Florida kommer orka med Devils tempo under 60 minuter. Florida har haft det tufft under starten och trots mycket talang i truppen så får man kanske inte ut vad man borde kunna få egentligen. I vilket fall så tycker jag oddset på Devils är bra. Man är starka hemma och dessutom ett bättre hockeylag än vad Florida är.

Talar för spelet

  • På något sätt tycker jag ändå att dessa tre förluster i rad är bra idag. Vrider man lite på det å kommer det garanterat resultera i ett revanschsuget hemmalag som vill komma på rätt väg igen. Inställningen klart positiv.
  • Bra läge att vända trenden. De har mött otroligt hårt motstånd i fem raka matcher. Nu möter man ett klart svagare motstånd och chansen att vinna idag är klart större än i de föregående matcherna.
  • Målvaktssidan. Keith Kinkaid i kassen är en komplett förstemålvakt nuförtiden och möter idag James Reimer som är klart ojämn i sitt spel.

Talar emot spelet

  • Florida har potential? Ja, man har ett talangfullt lag som kan blomma ut med lite flyt. I sina bästa dagar väldigt bra, men också väldigt ojämna.
  • Självförtroendet efter tre raka förluster är såklart inte på samma nivå som den var i början av säsongen.

Ett bolag sticker ut lite i oddset här och det är Coolbet. De erbjuder ett klart spelbart odds på hemmalaget idag. Vi hoppas på lite mer flyt än vad vi hade igår. Jag testar New Jersey att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.75.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback