Reklam

New Jersey Devils - Anaheim Ducks: 1

Matchcenter
19 december 2017 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
18 dec 2017 at 11:48 (Uppdaterad 19 dec 2017 at 05:42) 18/12
43
0
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-3
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Vi är inne på årets julvecka och för de som kommer behöva varva ner med lite spel så kommer vi den här måndagen bjuda på en godbit från Nordamerika och NHL. New Jersey ligger på en imponerande tredjeplats i Eastern Conference och tar idag emot Anaheim som hittills haft det jobbigt, men som verkar vara på bättringsvägen. Tycker dock att man fortfarande har en del att jobba på.

New Jersey har tagit många med storm den här säsongen och har klättrat upp på en hedersam tredjeplats i årets tuffa Eastern Conference. Det är den jämnaste inledningen på många år och New Jerseys framfart i början har inte lagt sig ännu utan man presterar fortfarande väldigt bra. Så sent som i lördags så slog man formstarka Dallas med 5-2 hemma i en match som man var back-to-back i. En stark insats som återigen visar att New Jersey kanske återigen lyckas bli ett slutspelslag. Man möter idag ett Anaheim som haft det jobbigt ända sedan säsongsstarten. Man ligger på elfteplats i Western och med tanke på hur jämnt det är i de båda konferenserna så är varenda poäng viktigt. Man har många oavgjorda matcher som man har förlorat i OT/SO och det är väl egentligen därför man har så många poäng som man har. Man har förlorat väldigt måna matcher och det beror såklart mycket på alla skador man haft. Fortfarande saknas ett antal viktiga kuggar, men det är något de börjar bli vana med. Man har just nu ett för dåligt lag för att föra matcherna och man får förlita sig helt på det defensiva samt målvaktsspelet. I längden håller det helt enkelt inte och det har också visat sig på resultaten.

Talar för spelet

  • New Jersey har varit bra under hela säsongen och ännu inte haft någon värre dipp. Man fortsätter göra starka insatser och både det offensiva och defensiva fungerar tillsammans med två väldigt stabila målvakter.
  • Devils har även dem haft skador på ett par viktiga kuggar senaste matcherna, men nu är det bekräftat att både Taylor Hall och Kyle Palmieri spelar kvällens match. Ett klart lyft för Devils offensiv.
  • Skador i Anaheim har varit ett stort problem under hela säsongen, men har blivit bättre senaste veckorna. Man saknar fortfarande ett par tunga pjäser som Kesler, Perry och Eaves, vilket såklart sätter sina spår framförallt offensivt. Hampus Lindholm är även han ett frågetecken.
  • Formen hos Ducks är under all kritik och en stor del av det ligger väl i det som är nämnt ovan. Man har bara fyra vinster på de tretton senast matcherna och har förlorat väldigt många efter OT/SO, vilket är ett tecken på att man kanske inte räcker till fullt ut och dessutom har speltiden på många slitit på dem.

Talar emot spelet

  • Ducks släpper till väldigt mycket skott, men har haft bra hjälp under hela säsongen av sina målvakter. De är vana att stå på huvudet och jag misstänker att denna match kommer bli målsnål.
  • Har Devils överpresterat? Den frågan lär vi ställa oss ett tag framöver. Hittills har man spelat väldigt bra, men samtidigt är det många som presterar på sin absoluta toppnivå och man måste fortsätta vara så bra innan man avgör hur bra detta New Jersey är.

Av det vi sett hittills så tycker jag det är lite konstigt att oddsen är så pass jämna som dem är. Jag tycker New Jersey borde vara större favoriter än vad dem är och testar därför Devils inklusive OT/SO.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback