Reklam

Neil Oberleitner/Philipp Oswald - Roman Jebavy/Adam Pavlasek: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
6 augusti 2022 at 18:00 - Tennis, Challenger
6 aug 2022 at 07:56 (Uppdaterad 6 aug 2022 at 19:19) 06/08
90
+1
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 126,90%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Final i Liberec och lite som jag egentligen kände inför veckan. Dessa österrikare kommer vara underskattade hela vägen, men kanske vinna hela kalaset.

Det går både att förstå och inte förstå det här. Oberleitner är något så ovanligt som en mycket ung dubbelspecialist. Inte rankad som en av de bästa på challengertouren ännu, men ändå runt 200 i världen i dubbel och han visade förra veckan på atp-touren vilken nivå han kan hålla. Att man låter honom göra det här paret underskattade gång efter gång tycker jag är lite märkligt. Det är rätt uppenbart att han redan är en riktigt bra spelare på den här nivån. 

Oswald är matchens bäst rankade och bästa spelare. Han sladdar lite grann rankingmässigt just nu och är runt 80 i världen. Han är bättre än så, men har haft svårt att hitta rätt partners i år. För bra för den här nivån, han håller bra på atp-touren, och bäst i den här matchen.

Jebavy har sladdat rätt länge skulle jag säga. Han har pendlar mellan challenger- och atp-touren i flera år men nu senaste året har det varit mycket mer challenger över honom. Fortfarande rätt bra rankad, men han är inte längre mer än en toppspelare på den här nivån. 

Vilket också Pavlasek får ses som. Han kommer nog att avveckla sin singelsatsning snart och köra på dubbel för i den här spelformen har han redan ranking och kvalité för att utmana om en plats på atp-touren, något han numera är enormt långt ifrån i singel.

Var landar vi då?

En mycket jämn match mellan fyra riktigt bra och jämna spelare där inget par är särskilt mycket mer samspelt än det andra. Att då få ett så pass högt odds på ena sidan, det är fint det.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback