Reklam

Nashville Predators - Colorado Avalanche: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
14 april 2018 at 21:00 - Hockey, USA - NHL
Bridgestone Arena
14 apr 2018 at 12:51 (Uppdaterad 14 apr 2018 at 23:58) 14/04
23
0

Chance (1-X-2) including handicap: 45-0-55%
Spelvärde: 108,90%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-4
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Nashville vann match ett mot Colorado med 5-2 efter att Filip Forsberg spelat en ganska avgörande roll. Siffrorna var dock kanske lite i överkant jämfört med hur matchbilden såg ut. Colorado har ett högt odds idag helt klart.

Nashville är superfavoriter till att plocka hem årets buckla efter att ha gjort en imponerande grundsäsong. Man körde över Colorado resultatmässigt i den första matchen med 5-2, men resultatet kanske inte riktigt speglade matchbilden. Preds är ett lag som spelar med högt fart och har en bred trupp. Trots att laget har varit överlägsna den här säsongen så tycker jag kanske man saknar den där yttersta världsspelaren offensivt, men det tyder också på att de man har är otroligt breda i sin hockeykunskap. Deras stora styrka ligger defensivt såklart där man har fyra otroligt bra backar i Josi, Subban, Ekholm och Ellis. Ligans bredaste backuppsättning och det är väl där man bygger mycket av sitt spel. Colorado stod upp väldigt bra i den första matchen och jag tror ingen hade tyckt det varit orättvist om laget hade lämnat matchen med en seger. Den stora skillnaden var Pekka Rinne som återigen var ett monster för hemmalaget. Jag tycker att oddset är brutalt lågt på Nashville idag och då också sjukt högt på Colorado. Jag tycker man ska testa det för så stor skillnad är det inte. Jag kommer dock välja det ”säkrare” alternativet här.

Talar för spelet

  • Den första matchen vanns på poäng av Colorado utan tvekan och hade det inte varit för Pekka Rinne så hade man mycket väl kunnat vinna. Preds är ett bättre lag i grunden helt klart, men skillnaden är inte så stor och Avs stod upp bra.
  • Jag gillar det här spelet också mycket för att vi kan vinna på det när Colorado förlorar matchen. Nashville är med all rätt favoriter, men det räcker också för dem att vinna i sudden eller bara med ett mål. Avs är inte dåliga och har goda möjligheter att hålla detta inom ett måls marginal.

Talar emot spelet

  • Målvaktsmatchen. Rinne är en av världens bästa målvakter och kan stänga igen butiken när han har en riktigt bra dag. Varlamov är fortfarande skadad och enda orosmolnet här är såklart Jonathan Bernier som man kanske tvekar på en aning, även fast han gjort en bra säsong.
  • Nashville har en otrolig bredd. De har kanske tre-fyra femmor som hotar offensivt medans Colorado har en-två femmor som är bra framåt. Där har vi en klar fördel Preds, även fast den första matchen inte visade det.

Det är slutspel och kommer vara tight i många matcher. Det ska ändå en hel del till ifall ett lag ska gå ifrån mycket och med tanke på hur första matchen såg ut så har Avs goda chanser att lösa linan. Sällan man får så högt odds på en pluslina. Jag testar Colorado +1.5 till oddset 1,98 hos Coolbet

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback