Reklam

Nashville Predators - Chicago Blackhawks: Under 6,0 Mål

Matchcenter
31 januari 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Bridgestone Arena
30 jan 2018 at 20:18 (Uppdaterad 31 jan 2018 at 06:03) 30/01
24
0

Chance (over-exact-under): 41-0-59%
Spelvärde: 105,61%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Vi bjuds på massor av NHL-matcher under natten mot onsdagen och en av dem är rivalmötet mellan Nashville och Chicago där jag tror att det kommer bli en sevärd, utan alltför många mål.

Nashville gjorde sig kända som ett riktigt topplag när man gick till final förra säsongen. Det tog dock stopp emot Pittsburgh där man förlorade hemma i den sjätte matchen med 0-2. Den här säsongen har varit bra och man verkar ha byggt vidare på det man hade och visar än en gång att man blir att räkna med. Förra året kändes det som att man levde mycket på sin galna publik och allt hets runtomkring laget med PK Subban bland annat, men de har visat den här säsongen att man kan ta sig lika långt även den här säsongen. Formen är bra på laget och förutom att Pekka Rinn som vanligt är bra i kassen har även finske Juuse Saros gjort ett riktgit bra jobb i målet. Han vaktar kassen ikväll och det ser jag inte som speciellt negativt. Chicago har mycket att jobba på och man känns inte alls lika vassa som man varit de senaste säsongerna. Defensiven funkar väl med tanke på var man ligger. Däremot kanske inte målvaktsspelet varit som man hoppats i vissa matcher och det har väl också tagit lite energi från dem. Anton Forsberg som startar ikväll är ingen given NHL-målvakt från det jag sett, men hans form är god och jag väljer att lita på honom ikväll. Jag tror matchbilden kommer bli ganska lik oavsett vilket lag som tar ledningen. Därför känns det här spelet ganska bra. Dessutom är linan lite högre än normalt och då tycker jag man ska nappa ändå.

Talar för spelet

  • Det är två defensivt skickliga lag som möts. Även fast de är vassa offensivt och väldigt skridskoskickliga båda så är defensiven prio ett. Chicago kan inte spela på samma sätt med Forsberg i kassen som man kan med Crawford och har ett mer defensivt tänk i sitt spel just nu.
  • De är rivaler och har möts hur många gånger som helst senaste säsongerna. De flesta spelarna kan varandra utan och innan. Jag tror inte direkt att det är något som gör att det blir målrikt direkt.
  • Jag tror mycket av den höga linan beror lite på Anton Forsberg. Han hade en tuff start utan tvekan, men har vuxit in i det senaste matcherna och formen är god. Jag är inte speciellt orolig här. Chicago vet om hur de ska spela nu mer än man gjorde i början.
  • Historiken. Ja, som jag nämnde har de möts hur mycket som helst senaste åren. Tittar man på de tio senaste matcherna så är det endast två matcher som knäckt linan målmässigt. Resterande har slutat med fem mål eller färre.

Talar emot spelet

  • Offensiverna. I grunden är det två skickliga lag offensivt sett och det vet vi om. Skulle det bli en öppen match där målchanserna haglar så är det klart de duktiga spelarna får många bra chanser att göra mål.
  • Det är trots allt två reservmålvakter som startar ikväll. Crrawford är skadad och Rinne vilar. Behöver inte betyda något negativt i det här läget då båda spelat bra på slutet. De är dock andramålvakter av en anledning.

Jag tror det blir en sevärd match, men det säger jag inte för att jag tror det blir många mål utan mer för att det finns rivalitet mellan lagen och det kommer vara mycket kampmoment. De kan varandra sen innan och jag hoppas vi klarar oss under dagens lina. Betsafe erbjuder spel på detta och där hugger vi under 6.0 mål till oddset 1.79. Övertid inkluderas. Pengarna tillbaka vid exakt sex mål.

Lycka till!

/Heden            

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback