Reklam

Nashville Predators - Buffalo Sabres: 2

Matchcenter
4 december 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Bridgestone Arena
3 dec 2018 at 14:28 (Uppdaterad 4 dec 2018 at 04:41) 03/12
41
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 109,65%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Nashville är ett av ligans bästa lag, men ikväll är man återigen utan flera av sina större stjärnor och det är klart det bör påverka. Buffalo har två ska förluster, men har en bra säsong bakom sig och kan mycket väl överraska här.

Nashville är lite av ett spöklag för mig på något vis. När jag väl har dem som vinnare eller liknande så underpresterar dem och när jag väl spelar emot dem så känns det som att de vinner varje gång. Jag kan ha fel såklart, men så är känslan. Vi får se om det motbevisas denna gång helt enkelt. I vilket fall så kan vi ranka Nashville som ett av ligans bästa lag när man är på topp och har alla tillgängliga. Det är få lag som har den bredden samt speeden som Preds har, vilket också gör att dem är väldigt svårslagna, oavsett vilka avbräck man har. Buffalo har imponerat den här säsongen och var ett tag uppe i tio raka vinster och man ligger i toppen av ligan. Formen har dock sviktat lite och det är väl det som oroar nu med två raka förluster. Man bör dock ha bra chans att vända trenden idag igen.

Talar för spelet

  • Buffalo är fortfarande underskattade. Man har ett piggt lag som har gått som tåget den här säsongen och det kan ingen ta ifrån dem. Oddsen visar att de ska vara klart sämre än vad dem är och det köper jag inte.
  • Skador stör i Nashville. Viktor Arvidsson, PK Subban, Filip Forsberg och Kyle Turris är alla borta med diverse skador. Det är inga dussinspelare. Tre topp-sex forwards och kanske deras bäste back.
  • Med tanke på avbräcken så tycker jag att Buffalo besitter minst lika bra spets om inte bättre. Tunga avbräck offensivt i Preds gör att man kan bli aningen ineffektiva.

Talar emot spelet

  • Nashville är ett lag och spelar dessutom verkligen som ett. Man kan jobba stenhårt och vinna matcher ändå och det är väl man kända för att göra också.
  • Buffalo form och hur bra är dem egentligen? Det gäller att de hittar tillbaka till den formen man var i och inte fortsätter så länge i denna dåliga trend.

Med tanke på avbräcken i hemmalaget så tycker jag spelet på gästerna är givet. Mitt spel blir därför Buffalo att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.55 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden

 

 

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback