advert

Nashville Predators - Anaheim Ducks: 1

Matchcenter
3 december 2017 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Bridgestone Arena
2 dec 2017 at 16:46 (Uppdaterad 4 dec 2017 at 15:12) 02/12
38
0

Chans (1-X-2): 58-19-23%
Spelvärde: 116,00%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
NHL bjuder på en massa matcher inatt och en av dem är matchen mellan Nashville och Anaheim. Bortalaget som vi gick emot igår och som tillslut också blev ett grönt resultat. Inatt kör vi återigen på samma spel då jag tycker Anaheim känns helt ur slag beroende på ett par saker.

Nashville har börjat bra den här säsongen och man har en fin resultatrad. Det är väl lite osäkert egentligen vart laget står och om förra året bara var en tillfällighet eller om man är så bra som man då var. I vilket fall har starten varit helt okej och återigen så är man brutalt starka på hemmaplan. Alla lag har det jobbigt där och ett back-to-back spelande Anaheim bör få det tufft här också, inte minst med tanke på deras situation för tillfället. Skadorna har avlöst varandra hela hösten och man har fortfarande ett par otroligt viktiga spelare på skadelistan, även om man fick tillbaka ett par killar till gårdagens match. Man är långt ifrån fulltaliga och att åka till Nashville med ett manskap utan större spetskompetens kommer bli otroligt svårt. Det underlättar som sagt inte att man spelade så sent som igår. Nashville har bevisat att man i sina bästa stunder är ett av ligans bästa lag. Sedan att det kanske inte klickat helt fullt ut den här säsongen är väl inget att snacka om. Man är riktigt bra och ett sargat Anaheim kommer få det tufft.

Talar för spelet

  • Nashville har varit hemmastarka i många säsonger nu. Den här säsongen är ingen skillnad och man är ett av de starkaste hemmalagen hittills. Man har raden 9-2-1 och förhoppningsvis har man gjort den till tvåsiffrig efter nattens match.
  • Det är statistiskt bevisat att lag som spelar två dagar i rad har det svårare än en ”normal” match. Anaheim gör idag sin tredje match på fyra dagar med en sargad trupp och bör få det tufft mot ett energifyllt Nashville.
  • Anaheim trupp saknar spets. Visst har man ett par riktigt bra spelare, men man har haft en lång skadelista ett tag nu och även om ett fåtal var tillbaka igår inklusive två nytillskott i Blandisi och Henrique, så saknar man fortfarande spelare som Rakell, Getzlaf, Kesler, Eaves och även Vatanen som skeppades iväg igår.

Talar emot spelet

  • Underskattning är väl nästan det enda som kan hjälpa Anaheim inatt känner jag. Man möter ett lag som är klart sämre på pappret än vad Nashville är och det är man mycket medvetna om. Man får inte slappna av för i NHL smäller det.
  • Det andra är väl att de spelare som väl får chansen Anaheim får ta lite roller som de kanske inte normalt sett brukar ta. De lär inte vika ner sig en sekund för de har trots allt en väldigt bra chans att visa upp sig.

Jag kommer som sagt köra på samma spel som igår och det blir raka ettan. Nashville är så mycket spetsigare just för tillfället och med tanke på Anaheims form och att man är back-to-back så kommer man få det otroligt tufft.

Lycka till!

/Heden

  • Spel ner till div 5
  • Bra kampanjer
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback