Reklam

Nashville Predators - Anaheim Ducks

19 april 2016 at 19:45 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0

Ducks i rejäl brygga inför match 3

Nashville har skapat sig ett riktigt drömläge då man vunnit två matcher i rad på bortaplan mot giganterna Ducks. Något som ingen, inte ens Nashville supportrar, vågat tro var möjligt. Anaheim gick som tåget genom stora delar av grundserien och slutade på en förstaplats i Central Division. Nashville hade en lite tuffare resa till slutspel men lyckades tillslut knipa en av de två wild card platserna för att avancera till kampen om Stanley Cup.

Anaheim har haft det svårt att skapa målchanser och framförallt mål i de två inledande matcherna. Laget har bara gjort tre mål medans Nashville gjort sex. Det som saknas är drivet på målet och viljan att ta fighten. De har sett väldigt bekväma ut medans Nashville sett riktigt vassa ut.

Vår svenske Filip Forsberg har noterats för ett mål och två assist såhär långt och har varit en stark bidragande faktor till båda Nashvilles vinster. Han har på två säsonger blivit en stjärna i laget och var under grundserien deras bästa mål- och poänggörare. Forsberg har tagit riktigt stora kliv och kommer vara en given landslagsspelare under många mästerskap framöver.

Mitt speltips

Nashville kommer fortsätta att spela på sitt momentum och de har minst sagt ett kraftigt övertag. Ducks är chockade och för att komma tillbaka i matchserien måste tränaren Bruce Boudreau väcka spelarna på ett nästintill mirakulöst sätt.

Jag tror att Nashville kommer gå ut mycket starka och få ett tidigt ledningsmål för att sedan bygga vidare på den energin. Ducks kommer få det svårt att koppla grepp om matchen och kommer hela tiden få spela från underläge och i en pressad situation. Förlorar Anaheim ikväll ligger de under med 3-0 och står inför en nästintill omöjlig uppförsbacke.

[bookmaker_bonus id=1]

Jag har spelat på att Nashville vinner matchen. Bet365 ger oss oddset 2.70 på Nashville vinst. Något som känns väldigt spelvärt med tanke på att formen är på topp. Bara att hålla tummarna på att de går ut lika taggade som de gjort tidigare matcher i slutspelet.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback