Reklam

SSC Napoli - Barcelona: Under 2,5 Mål

Matchcenter
25 februari 2020 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
San Paolo    Felix Brych
21 feb 2020 at 14:50 (Uppdaterad 25 feb 2020 at 22:56) 21/02
68
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Nöjesspelarna sätter marknaden till en början och jag hugger mer än gärna det här oddset på under 2,5 mål mellan Napoli och Barcelona. Förväntningarna på mål är allt för höga.

Bägge lagen har en hygglig form och analyserar man dem en och en så är det förstås två målglada trupper som ställs mot varandra.

Napoli vet att man inte har råd att släppa till mer än absolut som mest ett (1) mål här för att ha en rimlig chans i returen.

Det ska bli intressant att se hur Gattuso matchar sitt lag, för Napoli kommer från två raka 1-0-segrar (Inter och Cagliari), där spelet varit betydligt tajtare än tidigare under säsongen. Ett tecken i tiden eller ett önsketänkande från min sida? Vi får se.

Barcelona kommer styra matchen

Barca går bra i ligan men är långt från obesegrade. Sin vana trogen växlar man dock upp i de här matcherna när det vankas vår och slutspel.

Mycket kan sägas om klubben och dess filosofi, men de har visat under decennier att man mentalt bygger upp en vinstmaskin.

Bollinnehavet är som vanligt nyckeln när Barcelona ska spela fotboll. Även om Napoli förstås vill visa hemmapubliken sitt eget spel lär det vara gästerna som rullar boll den mesta tiden. Jag är dock inte så säker på att Busquets & Co kommer stressa speciellt mycket framåt. 0-1 eller 1-1 vore kanonresultat för Barcelona och man kommer självklart lägga spelplanen därefter.

Om det skulle vara mållöst en bit in i andra halvlek kan jag även se Napoli nöja sig med 0-0 till returen.

Napolis offensiva kvalitéer gör Barcelona noggranna

På det hela taget tror jag alldeles för många "vill" se mycket mål i en sådan här match. De stora tv-kanaler sänder förstås och alla som tittar hoppas på mål, vilket driver upp över-linan.

Napoli har mängder av potentiella hot framåt i sin verktygslåda, men jag tror inte det behöver betyda mål. Snarare tror jag att de hoten gör Barcelona mer medvetna och ännu mer noggranna i sin defensiv. 

Det kan såklart bli målkalas här, absolut, men chansen att det blir det är mindre än vad oddsen visar. Ska vi säga 0-1?

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback