Reklam

Mörrum - Helsingborg: 1

12 december 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
12 dec 2018 at 12:06 (Uppdaterad 13 dec 2018 at 16:41) 12/12
37
0
Chans (1-X-2): 65-15-20%
Spelvärde: 113,75%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-2
Betway Spela nu hos Betway
Sista omgången i hockeyettan spelas ikväll och en av matcherna spelas mellan Mörrum och Helsingborg. Hemmalaget behöver tre poäng och en massa mål för att gå ikapp Kalmar och ta ännu en placering. Hemma ska man vinna.

Senast körde vi ett litet chansspel på Mörrum borta mot Hanhals, som i sin tur fullständigt körde över stackars Mörrum med 7-2. Nu idag har man chansen till revansch när Helsingborg kommer på besök. Mörrum har fortfarande chansen att kliva om Kalmar i tabellen, men då krävs tre poäng ikväll och några måls skillnad samtidigt som att Kalmar ska förlora hemma mot Kristianstad, vilket i sin tur inte alls är omöjligt då de dras med en del skador. Helsingborg ligger näst sist i tabellen och ska bara försvara sig mot Halmstad i kampen om extrapoängen, vilket jag tror att man gör. Halmstad behöver plocka tre poäng borta mot Vimmerby och det gör man inte. Helsingborg ska inte vinna detta, trots att man senast slog Kalmar.

Talar för spelet

  • Mörrum är ett bättre lag på pappret. Starkare rakt igenom, vilket också visar sig tydligt i tabellen.
  • Helsingborg var dåliga på bortaplan förra säsongen, men den här säsongen tar nästan priset. Raden 0-2-8 och 19-49 si målskillnad säger en del.
  • Motivation. Helsingborg har inget värre att spela för och att då spela sista bortamatchen ska nog bara bli skönt och förmodligen rätt avslaget.

Talar emot spelet

  • Mörrum är inget superlag såklart och oddset kanske är lite i underkant om det skulle vara normala förutsättningar.
  • De kommer anta att Klmar förlorar, men måste ändå ta in fyra mål på dem. Kommer behöva chansa en del. Luckor bakåt?

I vilket fall så tycker jag oddset är bra. På hemmaplan har man spelat bra hela säsongen och spelat åtminstone jämnt med alla lag. Helsingborg är klart sämsta motståndet. Jag testar Mörrum att vinna i ordinarie tid till oddset 1,75 hos betway.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
Feedback