Reklam

Mora - AIK: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
10 januari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
10 jan 2020 at 08:51 (Uppdaterad 10 jan 2020 at 21:10) 10/01
31
0
Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 122,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss: 5-2
Bwin Spela nu hos Bwin
Hockeyallsvenskan

Jag tycker det är svårt att förstå det här. Vad har hänt senaste dagarna som övertygar folk om att AIK fortfarande kan spela? Insatsen mot Björklöven senast var i mina ögon smått bedrövlig och det de håller på med just nu med att möblera om i laget, ta in avdankade spelare från ligor som knappt finns, byta lagkapten och grejer, totalt kaos. Och så en tränare som får betraktas som en dinosaurie i hockeysammanhang. Om AIK skulle fått någon positiv reaktion så hade den redan kommit. Nu ser jag dem istället som ett helt hopplöst lag som kommer fortsätta vara bara sämst.

Mora är på gång

Mora gjorde en jättebra match senast när de slog Karlskoga borta. Jag tycker att Mora är lite för bra för att ligga i botten och nu känns det som att de slutligen fått tillräckligt med luft under vingarna för att lyfta. Jag tror de kommer ha ett par riktigt fina veckor framför sig och jag tror att de kommer lyfta på ett sätt så de inte längre är omedelbart hotade av strecket.

I tabellen två bottenlag men i verkligheten seriens överlägset sämsta lag mot ett lag som faktiskt är ganska okej. Jag tror att Mora vinner hur säkert som helst ikväll och det kan mycket väl bli både tre och fyra måls marginal.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Bra livebetting och odds
  • Många sportmarknader
  • Lättnavigerad och snabb sajt

Kommentarer

Feedback