advert

Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs: 1

Matchcenter
19 november 2017 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Bell Centre
18 nov 2017 at 16:22 (Uppdaterad 19 nov 2017 at 10:59) 18/11
31
0

Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-6
Unibet Spela nu hos Unibet
Inatt är det återigen match mellan två av ligans mest klassiska lag när Montreal gästas av Toronto hemma i Bell Centre. En match där Toronto bör vinna om man tittar på formen, men känslan här är att det också ligger nära till en reaktion hos Toronto som varit illa ute i de senaste matcherna.

Det är upplagt för en otroligt spännande och rolig match mellan Montreal och Toronto, som vanligt med andra ord. Det blir alltid grinigt, en bra fart och ett otroligt publiktryck. Montreal är inne i en liten dålig trend för tillfället efter att de senaste veckorna dock spelat väldigt bra. Känslan är väl dock att det här är en bra match att vända trenden på. Det kommer inte vara några problem att ladda upp för den här matchen och revanschlusten från säsongens första möte lär vara stor som Toronto något oförtjänt vann med 4-3 senast. Då rekades också Montreal, men tyvärr blev det förlust som sagt, även om vi var helt rätt ute. Toronto har ju varit väldigt bra offensivt den här säsongen och det är deras stora styrka. På något sätt känns det dock inte som man kommer hålla i ett eventuellt slutspel då man är lite för sårbara defensivt. Man släpper till väldigt mycket chanser och i ett slutspel måste man kunna spela lite tightare. Montreal kommer köra fullt ös ikväll och jag tror helt enkelt inte att Toronto orkar med tempot. Montreal är ett lag som skapar otroligt mycket chanser och skott och med tanke på hur det sett ut bakåt de senaste matcherna delvis så känns det som att det återigen kan bli en väldigt tuff match för Fredrik Andersen i Leafs-målet.

Talar för spelet

  • Historiken. Om jag minns rätt så har Montreal vunnit 14 av de 15 senaste matcherna mot Toronto och enda plumpen var den som kom tidigare i höstas. Kan ha fel med någon match, men ni hajar poängen.
  • Jag tror att Montreal är rejält revanschsugna med tanke på hur förra mötet såg ut. Toronto var effektiva och målvakten Carey Price hade inte sin bästa dag på jobbet.
  • Montreal på hemmaplan tillsammans med punkten ovan. Ja, då är man starka utan tvekan. Normalt sett väldigt starka hemma även om man inte haft resultaten med sig den här säsongen. Toronto är dessutom klart mer sårbara på bortaplan.
  • Toronto är i bra form och har vunnit fem raka matcher. Däremot har man varit väldigt illa ute då man faktiskt förlorat skotten i samtliga av dessa fem. Normalt sett när det ser ut såhär så kommer en reaktion inom en snar framtid och den ligger uppenbarligen nära till hands.

Talar emot spelet

  • Charlie Lindgren har gjort det väldigt bra hittills i sina första matcher i i Prices frånvaro och det kan ingen ta ifrån honom. Hur länge håller han och hur klarar han pressen i en sådan här match där rivaliteten är väldigt stor?
  • Torontos form är uppenbarligen bra resultatmässigt och man är inne i ett bra flow. Spelmässigt har det varit uppochner, men som sagt fem raka segrar är inget man skojar bort som sagt.

En härlig match med en cool inramning att vänta. Jag tror på ett revanschsuget Montreal och när man får dem som undderdogs igen på hemmaplan så hugger jag utan tvekan. Jag testar Montreal inklusive OT/SO.

Lycka till!

/Heden

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback