Reklam

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers: 2

Matchcenter
27 februari 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
26 feb 2018 at 15:32 (Uppdaterad 27 feb 2018 at 07:50) 26/02
50
0
Chans (1-2): 44-56%
Spelvärde: 103,60%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Formstarkt mot formsvagt ikväll när Montreal tar emot Philadelphia hemma i Bell Centre. Jag tycker att Montreal borde kunna hävda sig bra på hemmaplan, men känslan är ändå att avbräcken är för tunga och formen för dålig.

Montreal tänkte jag kliva emot senast när man mötte Tampa på hemmaplan, men jag tyckte då att oddset på Tampa var alldeles för dåligt med tanke på att Montreal ändå gör det ganska okej på hemmaplan. Istället riktades blickarna mot överspelet som satt utan större problem och det raka spelet på Tampa hade misslyckats ifall det lagts, vilket såklart var positivt. Inatt går vi dock emot Montreal som inte alls har en bra form egentligen. Man gjorde en okej match senast och snodde en pinne av Tampa, men som jag ser det så kommer man få det tufft idag. Framförallt för att man fortfarande står med Carey Price skadad och hans backup Antti Niemi inte är någon vidare målvakt, även om han gjort det riktigt bra i sina två senaste starter. Målvakten är en otroligt viktig post i dagens hockey och som jag ser det är Flyers klart före på de flesta positioner för tillfället, där inräknat målvaktsposten även fast både Elliott och Neuvirth är skadade. Petr Mrazek är ny i laget och gjorde en stabil match senast mot Ottawa och lär få förnyat förtroende idag. Flyers vann med 5-3 senast, fullt rättvist också. Man är i en strålande form och jag har svårt att se ett ganska sargat Montreal stå emot trots att man har fördelen av hemmaplan. Jag trodde man skulle få stryk i ordinarie tid senast mot Tampa, men det krävdes OT för att avgöra. Idag tror jag inte man orkar sextio minuter, men safear lite och plockar moneyline oddset på Philadelphia som är helt okej.

Talar för spelet

  • Det skiljer 21 poäng mellan lagen i tabellen och det är mycket i ett tvåpoängssystem. Det säger en hel del om både ambition och kvalitén för tillfället. Flyers går för divisionsseger.
  • Nog för att Flyers har båda sina målvakter skadade, men Mrazek anser jag vara en bättre målvakt än Niemi ändå. Niemi har sett sina bästa dagar och i ett formsvagt Montreal får han det tufft.
  • Formen. Det är två lag med helt olika form. Flyers radar upp segrar och har en offensiv som funkar som handen i handsken. Montreal däremot får inte speciellt mycket att stämma och man släpper in alldeles för många mål.
  • Flyers spel ser kontrollerat ut. Så har det inte sett ut på många år och kanske har dem något riktigt intressant på gång.

Talar emot spelet

  • Flyers är ett bra bortalag, men Montreal är ett bra hemmalag. Eller ja, de är inte så bra som de bästa lagen, men är det någonstans man har bra chans att plocka poäng så är det hemma i Bell Centre.
  • Montreal är lite som Chicago varit under en tid. Man skapar ganska mycket lägen, men har svårt att vara så effektiva som man kanske skulle vilja. Får man bara lite självförtroende så är man jobbiga.

Jag tycker ändå formen är så pass tydlig här. Flyers krigar för seger i Metropolitan Division och Montreal krigar för, ja få ett så bra draftval som möjligt. Jag lägger mina kronor på Montreal inklusive OT/SO hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback