Reklam

MoDo - IK Pantern: Över 4,5 Mål

Matchcenter
24 november 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
24 nov 2017 at 00:22 (Uppdaterad 25 nov 2017 at 01:55) 24/11
56
0
Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 111,15%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
10Bet Spela nu hos 10Bet
Efter en tuff vecka med tuffa bortamatcher för Modo får laget äntligen vända hem till Fjällräven Center för att ta sig an Pantern.
Modo har en god harmoni i truppen och kommer till spel med ett hittat målskytte och två raka segrar.
Pantern är inte alls ofarliga framåt eller särskilt stabila bakåt.
Det luktar en match med mycket mål. 4-2 till Pantern när lagen möttes första gången den här säsongen.

Vad talar för:
► 
Målvaktsspelet. Modo saknar duktige Erik Hanses som är skadad och unge Isak Wallin ersätter. En orutinerad målvakt som bara stått sex matcher av grundseriens tjugo spelade. 
Panterns första målvakt Robin Jensen har spelat bra och ligger i topp i räddningsprocent. Däremot är hans kollega och föredetta Modo-spelaren Jonathan Bjurö inte alls i samma slag. Drygt 87% i räddningsprocent och han har inte stått på ett par matcher och jag misstänker att han kommer få möjligheten mot sina forna lagkamrater.
► Målfarliga lag. Femtiosju respektive femtioåtta gjorda mål på tjugo matcher. Båda lagen snittar nästan tre mål framåt per match.
► Målrikt i Fjällräven. Av Modo's nio hemmamatcher har sex slutat över 4,5 mål. Modo har spelat tre raka hemmamatcher över 4,5 mål och snittar hemmamatcherna med totalt 5,6 mål/match.
► Seriens andra och tredje bästa lag i powerplay. Modo är två i den spelformen och Pantern trea. Båda lagen har över 21% i utdelningen. 
► Fem möten sedan Modo åkte ner till Hockeyallsvenskan. Samtliga fem matcher har gått över linan 4,5 mål. Oftast med råge!

Vad talar emot:
► Pantern har en förmåga att spela målsnålt på bortaplan. Bara fyra av nio matcher har gått över linan 4,5 mål och endast en av lagets fem senaste bortamatcher har innehållit minst fem mål.
►  Två lag som drar på sig lite utvisningar. Båda lagen är väldigt strukturerade och skötsamma på isen när det kommer till regelbrott.
► Viktiga poäng som står på spel. Vinnaren här tar ett rejält kliv mot toppen av tabellen. Det finns risk för en försiktig och avvaktande inledning av matchen.

Två av seriens mest målfarligaste lag möts. Modo som har fortsatta problem i egen zon bjuder oftast på alldeles för enkla mål och med förste målvakten skadad bådar det för ett osäkrare försvarsspel. 
Pantern gillar fart och fläkt och lagens fem senaste möten har alla slutat över 4,5 mål.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback