Reklam

MODO Hockey - Leksands IF

1 april 2016 at 16:04 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Kan Leksand ta klivit upp till SHL?

Det står mellan två lag som har en lång historia i hockeysverige. MODO som sprutat ut talanger genom tiderna och den anrika klubben Leksand. Jag hade gärna sett båda dessa lagen i SHL men tyvärr kommer bara ett lag att få en plats. Ställningen i matchserien är 3-3 och Leksand var illa ute efter de första två spelade matcherna. MODO gick upp i ledning 2-0 efter att man fullständigt spelat ut Leksand som inte gjorde ett enda mål. Sedan tog sig dalmasarna sig i kragen och kom tillbaka, två raka vinster och serien var utjämnad.

Den femte matchen gick inte alls som Leksand tänkt sig och man undrade ens hur de hade lyckats ta sig till kval. Match sex blev en riktigt nagelbitare, 1-1 efter första perioden och 3-3 efter andra. Den tredje och sista perioden var jämn även den, men efter att Jon Knuts snärtat upp ett handledsskott rakt upp i krysset lyckades MODO inte komma tillbaka och slutresultatet 5-4 stod sig.Leksands säsong har varit som en bergochdalbana, man lyckades tillslut ta sig till playoff i allsvenskan och sedan var man tvungen att slå Mora med minst fyra mål i sista avgörande matchen för att få möta Tingsryd. Sedan efter att Leksand slog Tingsryd fick de äntligen spela direktkval till SHL mot MODO. Ikväll tar resan slut, får se ifall det blir ett lyckligt slut eller inte.

Mitt tips

Jag tror att MODO kommer vinna denna matchen, det har varit svårt för Leksand att komma till spel borta i Örnsköldsvik och allt talar för att de får tillbringa ännu en säsong i Allsvenskan.

[bookmaker_bonus id=2]

Unibet erbjuder oddset 1.55 på att MODO står som vinnare efter tre perioder. Känns som väldigt lätta pengar då jag tror att detta är en match som lätt kan rinna iväg. Får MODO in ett par tidiga mål kommer vi att få se en hel del frustration från Leksand och det kommer inte gynna deras spel. Synd för Leksand, Härligt för MODO.

 
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback