advert

MoDo - HC Vita Hästen: 1

Matchcenter
5 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
5 dec 2017 at 00:37 (Uppdaterad 5 dec 2017 at 21:41) 05/12
66
0

Chans (1-X-2): 55-20-25%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Samma poäng mellan Modo - Vita Hästen när lagen möts i omgång tjugofyra i Hockeyallsvenskan. Seriens två bästa powerplaylag gör upp om tre rejält viktiga poäng.
Något som jag ser ska falla till hemmalaget. Mycket på grund av Modo's förkärlek mot Vita Hästen på hemmaplan samt Vita Hästens otroligt svaga bortaspel.

Vad talar för:
► Modo's uppåtgående form. En mycket bra match mot serieledande Timrå senast i två perioder och det såg väldigt säkert ut. Men i tredje perioden blev allt pannkaka och laget föll med 1-4. Annars är det tre vinster på lagets fem senaste matcher.
► Hemmaspelet vänder åt rätt håll. Modo har gjort väldigt bra matcher på hemmaplan, men har haft en del motstuds i resultaten. Däremot lossnade det rejält i senaste hemmamatcher mot Almtuna då det blev en rejäl kross med hela 7-1.
► Seriens fjärde målstarkaste lag på hemmaplan. Trettiofem mål på elva hemmamatcher ger ett snitt på 3,18 mål/match och mot bortasvaga Vita Hästen som släpper in sjätte flest i serien är mycket vunnit. 
► Vita Hästens bortaspel. Laget är väldigt svaga på bortaplan och på elva bortamatcher har det endast blivit fyra vinster, varav tre efter övertid eller straffar. Totalt elva poäng på kontot och laget är seriens tolfte bästa bortalag.
►Inbördes möten. Modo har sedan degraderingen till Hockeyallsvenskan vunnit samtliga fyra möten mot Vita Hästen på hemmaplan.
► Välfylld Fjällräven Center. Sittplatserna kostar bara 100 kr styck oavsett vart i arenan. Troligtvis blir den nästintill slutsåld och Modo får det hemmatryck laget behöver.

Vad talar emot:
► Modo's kollaps senast. Den kan sätta grillor i huvudet och i spelet. Det gäller att spelarna lyckas hämta mod och kraft och ta med dom två första perioderna till framtiden.
► Stark seger av Vita Hästen senast när tabellfyran Pantern besegrades med 4-1 på hemmaplan och laget fick ett rejält lyft självförtroende.
► Seriens bästa powerplaylag. Med 34% i utdelning gäller det att Ö-vikslaget håller sig på banan. 

Modo är ett bättre lag och spelet är på en rejäl uppgång. Vita Hästen är ett lag för botten i Hockeyallsvenskan och detta är en match Modo ska vinna om det ska bli närheten av kval till SHL senare i vår.

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback