Reklam

FC Minsk - Torpedo Zhodino: Under 2,5 Mål

Matchcenter
2 maj 2020 at 13:00 - Fotboll, Vitryssland - Premier League
Traktor Stadion
1 maj 2020 at 09:27 (Uppdaterad 2 maj 2020 at 14:51) 01/05
22
+2
Chans (över-under): 30-70%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-5
Betsafe Spela nu hos Betsafe
FC Minsk tar emot Torpedo Zhodino i den vitryska ligan.

Ibland ska man inte krångla till det. Efter att ha tittat ikapp inledningen av den vitryska säsongen och Torpedos senaste matcher är det solklart att man har ligans mest defensiva inställning. Så lär det bli även här mot FC Minsk.

FC Minsk har verkligen blandat och gett i säsongsinledningen. Tre matcher där man vunnit och gjort 3 mål i varje, men även tre fajter där man gått helt mållösa från planen.

Gör Minsk tre mål här mot Torpedo? Nej, knappast. Kommer man ens göra ett enda, tycker jag är den relevanta frågan.

Rakhmanov har imponerat i Torpedo

I Torpedos sex senaste matcher har man hållit nollan i fem av dem, vilket är svårt att snacka bort.

Tittar man på spelet är det dok enkelt att förstå varför; Artem Rakhmanov är försvarsgeneralen som styr defensiven med en imponerande struktur. Hans betydelse i backlinjen är enorm och synkar vi hans spel med resultatraden ser vi att Torpedo släpper in sina mål i de matcher han inte spelar.

Minsk är historiskt sett ett starkt hemmalag och jag tycker inte det finns värde nog i att spela bortasegern. För mig lutar det starkt åt krysset varpå 0-0 eller möjligen 1-1 ligger väldigt nära till hands.

Bra chans för underspel

Lagens tidigare möten har haft en avvaktande första halvlek och den som letar fler spel på matchen kan se hur oddsen rör sig på underspelet efter 45 minuter. De 15 tidigare matcherna lagen emellan har slutat i under 1,5 mål i första halvlek, kanske även U1.0 kan vara intressant.

Oddset på under 2,5 mål i matchen är relativt lågt även hos Betsafe, som är högst, men det går inte att bortse från att chanserna är väldigt stora för max ett eller två mål. Ibland ska man inte krångla till det och jaga högoddsare.

Vädret i Minsk ska förresten bli ganska kasst i helgen. Morgondagens rapporter säger just nu regn och blåst vilket inte direkt bäddar för någon fotbollsfest det heller. 0-0?

Betting är en sajt som testar spelbolag, jämför bettingsidor och listar de senaste oddsbonusarna.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback