Reklam

Minnesota Wild - Chicago Blackhawks

21 februari 2016 at 16:27 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Chicago Blackhawks vinner på bortaplan mot Minnesota Wild

Allting säger att Minnesota Wilds ska vinna den tycker man, hemmaplans favör och att de faktiskt har en perfekt vinstserie mot Chicago Blackhawks denna säsong.

Dock så kommer det vända nu, poängkungen Patrick Kane kommer sopa banan totalt med Minnesota Wilds ikväll och de är verkligen sugna på att ändra trenden mot Minnesota. Ännu mer intressant är att Coachen Joel Quenneville har hintat i pressen att Viktor Svedberg kanske ska starta från start. Viktor har inte fått alt för mycket istid så vore väldigt roligt om han fick det och gjorde bra ifrån sig. I så fall är det mest sannolikt att han tar Erik Gustafssons plats denna match.

Minnesota kommer med ett fullt lagt då Marco Scandella är tillbaka från sin nackskada dock ser vi inte det som en game changer. Mest troligt kommer Devan Dybnyk starta i målet för Minnesota men han kommer inte kunna stoppa Toews och Kanes hunger efter vinst. I tidigare möten har Toews två mål och Patrick Kane ett mål och två assist. Efter denna match tror vi att båda topp spelarna från Chicago kommer hamna i båda mål och assist protokollet.Vårt spel ligger som sagt på Chicago Blackhawks på bortaplan mot Minnesota Wilds. Vi ser inte att Blackhawks kommer ta ännu en förlust mot ett lag som faktiskt är mycket sämre på pappret än dem själva. Oddset på att Chicago slutar som vinnare är på 2.34 och känns väldigt spelvärt.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback