Reklam

Minnesota Wild - Winnipeg Jets: Under 5,5

Matchcenter
23 november 2018 at 22:00 - Hockey, USA - NHL
Xcel Energy Center
23 nov 2018 at 13:26 (Uppdaterad 24 nov 2018 at 00:53) 23/11
25
0
Chans (över-under): 48-52%
Spelvärde: 111,80%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Det är röd helg borta i USA och en hel del lunchmatcher amerikansk tid på schemat. En av dem spelas mellan Minnesota och Winnipeg där framförallt deras offensiver har lyst. Jag tycker dock trots detta att underspelet känns mest troligt.

Det blir alltså en riktig toppmatch på schemat när Minneosta gästas av Winnipeg. I mitt tycke är detta en match som man helt enkelt bör skippa att spela vinnare på då det känns som det kan gå hursomhelst. Båda lagen är riktigt bra. Kanske knapp fördel för Wilds som har hemmaplan. Winnipeg har också varit bra den här säsongen, men har som Minnesota också varit som bäst på hemmaplan. Det brukar bli jämna matcher mellan dessa lag och att det ska bli något annat idag har jag svårt att se. Formen på Minnesota kanske har gått ner en aning jämfört med hur den var för någon vecka sedan, men vinna kan man, även om jag tror man kommer gå lite mer försiktigt idag. Jag tror det blir tight och det brukar också förespråka få mål.

Talar för spelet

  • Jämna matcher mellan topplag har oftast en tendens att tighta till sig rejält och trots de båda lagens offensiva kvalitéer så tror jag ändå defensiven är viktigast här.
  • De har respekt för varandra. En stor faktor i det här som gör att de förmodligen kommer tänka ett steg extra defensivt och inte krångla till det alltför mycket.
  • Historiken. De möts flitigt och det är fördel underspelen statistiskt sett.

Talar emot spelet

  • Det har blivit generellt mycket mer mål i NHL den här säsongen, förmodligen mycket pågrund av att skydden blivit aningen mindre. 

Det är svårt att motivera detta mer, men det känns bra. Målvakterna är bra och kommer säkert hjälpa till en del med detta. Jag spelar därför under 5.5 mål till oddset 2.15 hos Coolbet

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback