Reklam

Minnesota Wild - Boston Bruins: 1

Matchcenter
26 mars 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
25 mar 2018 at 13:07 (Uppdaterad 26 mar 2018 at 11:20) 25/03
43
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 104,31%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Minnesota är i allra högsta grad med i racet kring slutspelsstrecket. Idag tar man emot Boston på hemmaplan och en seger är högst nödvändig igen. Jag tror man löser biffen trots att man spelade så sent som igår.

Minnesota tog igår en riktigt stark seger när man hemmabesegrade formstarka Nashville med 4-1. Dessutom fullt rättvist också. Det såg ut som man ville det lite mer än Nashville helt enkelt. Preds har varit i bra form länge och känslan är väl nu att man kanske egentligen börjar ladda lite för slutspelet. Minnesota däremot ligger på plats tre i sin division, men har bara två poäng ner till wildcrd-platserna, vilket innebär att dagens match återigen är väldigt viktig, åtminstone för hemmalaget. Idag möter man kanske ett på pappret bättre lag, men känslan är att hemmalaget vill detta lite mer. Minnesota har under säsongen haft lite problem med inställningen till och från, men nu är det lite kniven mot strupen och man är så pass bra att man ska vara i ett slutspel. Boston har varit ett av ligans bästa lag och fortsätter man i samma takt i slutspelet så kommer man bli väldigt svårstoppade. Nu tycker jag att Boston kanske är lite som Vegas. Man börjar närma sig slutspelet och känslan är väl att man helt enkelt har börjat tänka lite på det. Viljan att vinna lär inte vara lika stor, man lär träna lite hårdare och de spelare som har småskavanker tar man inga risker med. Självklart vill man vinna, men idag tror jag det blir för tufft för Boston, trots att Minnesota faktiskt har en match i benen sedan igår.

Talar för spelet

  • Minnesota är ett grymt hemmalag. Man har varit fruktansvärt vassa på hemmaisen i många säsonger nu och årets säsong är heller inget undantag. 25-6-7 jämfört med resande fot där man har fler förluster än vinster.
  • Viljan att vinna. Ja, självklart vill Boston vinna, men känslan är efter att ha sett Minnesotas match igår är att man helt enkelt vill och behöver den här segern lite mer än Boston.
  • Bostons skadeläge är inte till deras fördel direkt. Man har lite skavanker i truppen och saknar bland annat Bjork, Bergeron, Nash, McAvoy, Chara, Debrusk, Backes och ett litet frågetecken för Krug. Det är en hel del viktiga spelare där och klart att spelet blir påverkat av så pass viktiga spelare borta.

Talar emot spelet

  • Boston är ett bra lag i grunden och man har trots alla skador ett väldigt bra grundspel. Man tar poäng och spelar bra för att man är så pass stabila defensivt. Tuukka Rask är dessutom en av seriens bästa målvakter.
  • Back-to-back är aldrig nästan något positivt. Minnesota tog en tung seger igår mot Nashville och kliver in med gott självförtroende, men det kan också ge en negativ effekt där man slappnar av en aning och istället blir lite bekväma från urladdningen igår.

Jag tycker som sagt trots att Minnesota spelade igår att man ska vinna den här matchen. Boston är i princip klara för slutspel och har en del skavanker i truppen. Minnesota är starka hemma och bör lösa det här. Jag testar Minnesota inklusive övertid/straffar till oddset 1.83 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback