Reklam

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets: 2

Matchcenter
10 november 2019 at 21:30 - Basket, USA - NBA
Target Center
10 nov 2019 at 10:04 (Uppdaterad 11 nov 2019 at 00:31) 10/11
33
0
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 8/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
  • Otrolgit stärkande vinst för Nuggets senast då de hämtade upp ett stort underläge på hemmaplan. Det kommer stärka dem. Nu uppe som tvåa i väst en match bakom Lakers. De är där de ska vara, trots att de inte fått igång maskineriet perfekt ännu. Nu tror jag maskinen kommer starta för fullt efter förra matchen, och de blir sjukt svårhanterade framöver. Jag tycker deras lag ser helgjutet ut. Det finns inga hål. De kommer säkert förlora till slut på att det finns lag med ännu större superstjärnor än Jokic, men de kommer vara med och slåss lnågt fram om titeln i år.
  • Timberwolves har gått klart bättre än förväntat i år. De är en stor besvikelse senaste åren med supertalanger som Wiggins och Towns osm inte klarat att föra laget till några höjder alls. 5-3 hittills vilket som sagt ändå är överraskande bra, men jag vet inte om det sett så bra ut. De hade problem med Warriors, ligans överlägset sämsta lag senast i en match som var så usel att man undrade om det var Basketligan här hemma i Sverige. Jag tror Timberwolves kommer få det svårt att hålla sin position i mitten av västra ligan framöver.
  • Det är mer eller mindre klasskillnad här och trots hemmaplan för Timberwolves tycker jag att Nuggets bara ska vara alldeles för bra.
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback