Reklam

Milos Raonic - Novak Djokovic: (AH: +2,5 Sets) 1

Matchcenter
28 januari 2020 at 09:50 - Tennis, USA - Grand Slam |
Rod Laver Arena
27 jan 2020 at 17:25 (Uppdaterad 28 jan 2020 at 16:15) 27/01
42
+2
Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Turnering: Australian Open. Underlag: Hardcourt.

Om jag fick en rak fråga, tar Raonic set mot Djokovic imorgon, hade jag svarat ja. Och när oddsen är jämna, varför då inte spela?

Raonoc är pånyttfödd. Hans spel i senaste matcherna mot Tsitsipas och Cilic, otroligt imponerande. Tuff lottning men ändå seger i raka set. Mest av allt dock, han har sett bättre ut spelmässigt än han gjort på många år, Raonic. Frågan är om han någon gång rört sig så bra som han gjort i den här turneringen och när han rör sig lite bättre, då följer spelet med. Han har sett med sina mått grymt stark ut och plötsligt blir då också hans serve mycket jobbigare för motståndaren att hantera.

Ett break kan räcka

Djokovic är givetvis en mycket bättre spelare och Djokovic kommer vinna både den här matchen och troligen turneringen. Men så bra som Raonic servar, och så lite vettigt spel på det, det kommer inte vara några stora marginaler här. Ett break kan mycket väl räcka för setvinst för Raonic och jag tror inte att matchen kommer avslutas utan att ett tiebreak spelats.

Jag tycker helt enkelt att möjligheterna är goda. Jag tror inte han tar två, men ett tror jag han tar, och det räcker ju.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback