Reklam

Milan - SSD Parma: Under 2,5 Mål

Matchcenter
2 december 2018 at 12:30 - Fotboll, Italien - Serie A
San Siro    Giampaolo Calvarese
30 nov 2018 at 09:51 (Uppdaterad 2 dec 2018 at 14:26) 30/11
43
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 120,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Milan och Parma är två lag som efter en rad mindre lyckade säsonger ser ut att kunna vara på väg tillbaka till den absoluta toppen inom den italienska fotbollen. Dock har det tidigare under säsongen målglada Milan blivit aningen målsnålt i de senaste matcherna.

LÄGET I LAGEN

Milan har såhär långt gjort en klart godkänd insats i Serie A. Femma i tabellen och bara tre förluster, vilka kommit mot topplagen Juventus, Napoli och Inter. Dock har det rödsvarta maskineriet stött på patrull på senaste tiden. Det tidigare hyfsat målglada Milan har på de senaste tre Serie A-matcherna bara gjort två mål.

Nykomlingen Parma är inne i en bra period med två segrar och en oavgjord på de tre senaste matcherna, vilket gör att man i dagsläget ligger på en sjätteplats. Dock har man haft svårt mot topplagen, mot vilka man i princip inte tagit några poäng alls.

MATCHEN

En match som är aningen svårtippad, då Milan vacklat lite på senaste tiden, samtidigt som Parma med en bra insats har potential att åtminstone ta poäng på San Siro. Dock lär man få svårt att göra mål eftersom Milan är starka på hemmaplan. 

Men, Milans målproduktion har avsevärt minskat under de senaste veckorna, även om förvisso vann mot luxemburgska Dudelange med 5-2 i Europa League i torsdags. 

Mot bakgrund av att Milan inte verkar göra så mycket mål, men ändå är starka på San Siro, sticker vi ut hakan aningen och säger att det blir under 2,5 mål i den här matchen. Bäst odds hittar vi hos Bethard som bjuder 2.41 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltipset: Under 2,5 mål till 2.41 hos Bethard

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback