Reklam

Mikael Ymer - Roman Safiullin: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
19 april 2022 at 12:45 - Tennis, ATP
Court 1
19 apr 2022 at 08:16 (Uppdaterad 19 apr 2022 at 14:24) 19/04
177
+1
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Atp-turnering i Belgrad den här veckan där Djokovic i vanlig ordning deltar. Men också svenskt i startfältet och jag tror vi får vår enda svensk vidare till omgång två.

Det har onekligen varit en tung period för Mikael Ymer. Fem raka förluster och det har inte bara varit mot bra spelare så att säga. Han har helt tappat formen efter ett par resultatmässigt fina turneringar i början av året. Nu tror jag dock att han börjar matcha igång sig och det är grus som ska vara hans starkaste underlag. Han borde ha goda förutsättningar att lyckas här. 

Motståndare är Safiullin som började året så extremt bra med ett par matchvinster i ATP-cup och sen också en semifinal i Marseille. Nu har han dock kylts ner de senaste veckorna. Ett par ganska svaga förluster på challengertouren, sen några veckors uppehåll och på det ett okej kval under helgen men inte mer än så.

En viktig sak att veta med Safiullin. Han är kanske inte klappkass på grus, men inte långt ifrån. Under sina år på challengertouren har han aldrig varit ens i närheten av att duga på det här underlaget.

Stor underlagsfördel för Ymer och som sagt, jag tror det är dags för honom att komma igång. Han sladdar lite på rankingen just nu och då brukar han nästan alltid skärpa sig och göra några resultat.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback