Reklam

Mikael Ymer - Roberto Marcora: 2

Matchcenter
19 september 2021 at 12:10 - Tennis, ATP
19 sep 2021 at 07:50 (Uppdaterad 19 sep 2021 at 11:07) 19/09
170
+1
Chans (1-2): 73-27%
Spelvärde: 130,95%
Lägsta spelbara odds: 3,70
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Atp-tennis igen efter en veckas uppehåll och svenskt direkt. Mikael Ymer kvalar till turneringen i Metz och ja, jag skulel ju inte lita på honom.

Jag tror det kommer fortsätta lite som vanligt för Ymer. Finalplatsen i Winston Salem får folk att få att jo, nu är han etablerad på atp-touren. Man ska kanske veta att det var en turnering som höll extremt låg nivå, där Ymer dessutom hade en jättebra lottning. Jag tycker den turneringen ändrat absolut ingenting.

Man ska också ha med sig att väldigt få av hans framgångar kommit i mindre atp-turneringar. Han har haft väldigt svårt att få till det i såna här matcher tidigare.

Inomhus, inte direkt Ymers bästa.

Marcora är ingen stark spelare på den här nivån. Han är en hyfsad challengerspelare. Men han är duktig inomhus, det här är de bästa förutsättningarna för honom och han är ganska kapabel. Marcora är en spelare som snarare presterar riktigt bra emellanåt men sen också har många usla veckor. Givetvis att föredra när man som här spelar honom till ett skrällodds.

En sak till. Marcora har inget försvar i stort sett. Däremot är han rätt duktig när han får tid på sig att driva på spelet. Bättre än så blir det inte när man möter Ymer.

Finns chans sett till oddset, högst odds hos Bethard. Blir intressant det här. 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback