Reklam

Mikael Ymer - Roberto Carballés: 1

Matchcenter
1 juni 2021 at 11:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 11, Stade Roland Garros
28 maj 2021 at 10:52 (Uppdaterad 1 jun 2021 at 14:48) 28/05
83
+2
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 117,60%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Franska öppna, första omgången, och jag tror vi får svenskt i andra omgången. Eller rättare sagt, jag tror att chansen är god.

48 procents chans ger jag Mikael Ymer att ta sig vidare till omgång två av Franska öppna. Carballes Baena är alltså favorit, men en väldigt knapp sådan.

Ymer är inte i form. Han har också tappat rejält i spelstyrka senaste året. Han är knappast en av de hundra bästa spelarna i världen just nu.

Det man ska veta med Ymer är dock att han är dokumenterat bra i de största turneringarna. Han har egentligen aldrig fått till det i en vanlig atp-turnering, men han har trots det ett gäng matchvinster i Grand Slam-sammanhang. Ovanligt, men viktigt att notera.

Ymers form är sådär, Carballes Baenas lite bättre. Det talar för Carballes Baena som rent kvalitetsmässigt får sägas vara jämn med Ymer. De är omkring hundrastrecket båda två och båda två är också bäst på grus. Carballes Baena är mer grusspecialiserad, men marginell betydelse. 

2-2 i inbördes möten. Alla på challengertouren senaste åren. Det jag tar med mig från de matcherna är dock att det känts som att det passat Ymer väldigt bra spelstilsmässigt. Carballes Baena har inte riktigt vapnen för att slå igenom honom vilket passar Ymer bra.

Hur man än vänder och vrider på det, 2,45 är bra och ska spelas. Högst odds, alltid hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback