Reklam

Mikael Ymer - Frances Tiafoe: 1

13 januari 2020 at 09:00 - Tennis, New Zeeland - ASB Classic | f
12 jan 2020 at 09:42 (Uppdaterad 13 jan 2020 at 13:17) 12/01
114
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 131,60%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 8/10
Hit/Miss:
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Turnering: Auckland. Underlag: Hardcourt.

Jag trodde stenhårt på Ymer när de här två möttes i juniorslutspelet för ett par månader sen. Då gjorde han en total plattmatch och Tiafoe vann enkelt. Jag tror dock inte det är så som styrkeförhållandena mellan dem ser ut. Jag tror att Ymer har en jättechans på revansch här.

Tiafoe försvarar massor av poäng i Australian Open och sen också massor av poäng i Miami någon månad senare. Om han inte presterar otroligt bra i början av året kommer han vara klart efter Ymer på rankingen innan sommaren. 

Taifoe inledde säsongen med att förlora direkt mot Fucsovics i Doha i en ganska oimponerande historia. han såg inte alls bra ut. 

Ymer kvalade in i Doha men förlorade direkt mot Bedene. Ganska jämförbart med Tiafoe. Bedene och Fucsovics är ungefär lika bra. 

Ymer redan i matchform

Ymer kvalade in här under helgen medan Tiafoe går in direkt i huvudturneringen. Ymer har spelat fem matcher redan den här säsongen, Tiafoe har bara spelat den där förlusten mot Fucsovics. Ymer närmar sig alltså matchform, Tiafoe får fortfarande betraktas som rostig.

Jag har verkligen svårt att tycka att Ymer ska vara en sämre spelare än Tiafoe och jag tycker det finns saker som bekräftar den känslan. Sen väger Tiafoes överkörning i juniorslutspelet fortfarande ganska tungt och på det blir han lite favorit här men vidöppen match och 2,80 på Ymer, det bara måste spelas.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback