Reklam

Midtjylland - Manchester United

18 februari 2016 at 20:00 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: torsdagen den 18:e februari
Tid: 19.00
Plats: MCH Arena, Danmark
Det är nu dags för det första mötet utav sextondelsfinalen i Europa League. Sextondelsfinalen spelas i två möten och vinnaren sett över dessa två möten går vidare till åttondelen. Det är det danska laget Midtjylland som möter det engelska storlaget Manchester United. Båda lagen är inte i särskilt bra form, Manchester United är hårt kritiserade för att spela en långsam och tråkig fotboll. Midtjylland har inte spelat en seriematch sedan den 4:e december. Sedan dess har man bara spelat en massa träningsmatcher. Detta gör att båda lagen inte är i särskilt bra matchform.

Manchester United ska vara nöjda med sin lottning och ska gå vidare från detta steg hur enkelt som helst. Dom är dock inte i särskilt bra form och man har många skador. Till och med denna match kan bli svår för deras del, men den bör inte vara det. Midtjylland är nog inte särskilt nöjda med denna lottning efter Manchester United har så många klasspelare. Manchester United är mitt uppe i sin säsong och det är inte Midtjylland, vilket är en fördel för Manchester United.

Matchen 
Det är fördel för Manchester United i denna match. Även om Manchester United inte är i bra form så är det klasskillnad mellan lagen. Det är stor skillnad mellan den danska ligan och Premier League, därför bör Manchester United vinna denna match utan problem. Manchester United kommer ha mycket boll och kontrollera matchbilden helt och hållet.

Matchodds 1X2 
Alla odds är hämtade från bet365.com
Midtjylland, 6.50

Oavgjort, 3.90

Manchester United, 1.61

Mitt tips: United vinner med 0-2

Dags för ett spel på resultat då jag tror det är stor chans att detta går in. Manchester Uniteds defensiv har varit stabil denna säsong så därför bör man inte släppa in mål mot Midtjylland. De har också haft svårt att göra mål så det lär inte bli något målkalas. Man bör dock kunna lyckas göra två mål på ett lag som Midtjylland. Detta är en chansning men ger stor utdelning om det går in.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback