Reklam

Michael Georgiou - Guodong Xiao: (AH: +2,5 Games) 2

7 augusti 2018 at 08:30 - Snooker, Ranking Events
4 aug 2018 at 19:51 (Uppdaterad 13 mar 2019 at 14:31) 04/08
28
0

Kinesen kan rinna iväg

Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 125,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
PaddyPower Spela nu hos PaddyPower

Från Baltikum och Riga Masters går flyget österut och World Open i Kina.

Vi börjar med att backa en hemmaspelare som även får skrivas upp som turneringens långskott. Den som kan avstå en hämtpizza lägger veckans tv-peng på att Xiao Guodong vinner hela rasket till 65 gånger pengarna hos Coolbet. Chansen är liten, men bättre än oddset.

Xiao Guodong är efter Ding Junhui den kanske mest kompletta kinesen på protouren. Förra säsongen slog han i stort sett alla de bästa spelarna, men klarade inte av att hålla nivån genom en hel turnering någon gång. Denna säsong pratas det om att han höjt lägstanivån och ska kunna vara med och hota längre in i veckorna. Guodong har inlett årets säsongen bra, men stötte på patrull mot Marco Fu i Riga, som helt enkelt spelade ännu bättre.

Michael Georgiou kvalade in genom att slå Jordan Brown, något som inte är värt mycket här när motståndet blir anständigt. Cyprioten fick respass i första omgången av Riga Masters och ska vara ett par klasser bort i den här öppningsronden.

Spelarna har aldrig möts tidigare och det finns gott värde i det lite tuffare handikappspelet på Guodong att vinna från -2,5 frames.

Spelet är Xiao Guodong att vinna med tre frames marginal eller mer.

  • Trovärdigt bolag
  • Roliga kampanjer
  • Bra utbud av brittiska sporter

Kommentarer

Feedback