Reklam

Miami Heat - Memphis Grizzlies: (AH: -7,0 Poäng) 1

Matchcenter
24 oktober 2019 at 01:30 - Basket, USA - NBA
American Airlines Arena
21 sep 2019 at 15:06 (Uppdaterad 28 okt 2019 at 19:45) 21/09
21
0
Chance (1-X-2) including handicap: 62-0-38%
Spelvärde: 110,98%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
NBA
  • De gav upp förra säsongen, Grizzlies. Ofta bra med de senaste 10 åren men aldrig tillräckligt bra med för att ha en chans. Man tredjade Gasol till Raptors som han gick vinna en titel. Nu har också Conolly försvunnit och kvar har man egentligen ingenting. Man kommer vara nere i det absoluta bottenträsket i år och när man tittar på uppställningen, Valanciunas som center, det funkar även om det är ett problem att han inte är något hot framåt. Han är en omodern spelare. Rookien Ja Morant, draftad tvåa intressant så klart, men han kommer inte precis gå in och dominera. Det är det som de har. I övrigt är det rena bänknötare och kan kan fråga sig lite vilka som egentligen ska vara på planen, för de har inte många som håller.
  • Väldigt positivt för Heat att man efter att Wade efter massor av år som deras stora stjärna slutat fick en superstjärna igen. Man trejdade till sig Butler från 76ers och han är som nybliven 30-åring ändå något att bygga lite kring. Det indikerar att de inte helt kommer ge upp och tanka. Spännande också att se hur Butler kan utvecklas nu när han slutligen får sitt eget lag som den självklara superstjärnan. 
  • Inte en helt ointressant uppställning, Heat. De har ett helt gäng spelare som kan vara dugliga spelare i ligan, och när flera av dem nu kommer spela mycket kan de lyfta sig.
  • Grizzlies är värdelösa. De ska vara en överkörning det här.
  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback