Reklam

Meshkov Brest - KS Vive Kielce: 2

Matchcenter
10 november 2018 at 15:00 - Handboll, Europa - EHF Champions League
9 nov 2018 at 22:46 (Uppdaterad 10 nov 2018 at 16:37) 09/11
40
0
Chans (1-X-2): 25-5-70%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 26-35
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Vive Kielce hade en tuff bortamatch senast mot Barcelona. Barcelona gick ut starkt i matchen och ledde bokstavligt talat från början till slut. Stundtals var Vive Kielce riktigt bra där framförallt storstjärnorna Cindric och bröderna Dujshebaev visade prov på fint spel.  

Till denna säsong har Vive Kielce haft en stor ruljans på spelare där många spelare lämnat eller lagt av men man har förstärkt med klasspelare som till och med kanske förbättrat truppen något till denna säsong. Kroaten Cindric kom från Vardar Skopje till denna säsong och har bidragit med sin enorma spelskicklighet och snabbhet. 

Den tredje Dujshebaev har kommit tillbaka från lån och spel i Celje där bröderna nu spelar i Vive Kielce och pappan Dujshebaev tränar laget sen många år tillbaka. 

Det är väldigt jämnt i gruppen där endast ettan i gruppen har direktplats till kvartsfinalen. Resterande topp fem i gruppen tar sig till en åttondelsfinal och därmed spela en match extra i slutspelet. Vive Kielce är det lag har störst chans på förstaplatsen jämfört med motståndet och är dessutom det bättre laget. Vive Kielce vinner matchen till 1,65!

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback