Reklam

Maximo Gonzalez/Fabrice Martin - Pablo Andujar Alba/Horacio Zeballos: 2

Matchcenter
5 februari 2020 at 23:00 - Tennis, ATP
Cancha 1
3 feb 2020 at 09:42 (Uppdaterad 5 feb 2020 at 23:58) 03/02
36
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 124,80%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Betway Spela nu hos Betway
Turnering: Cordoba. Underlag: Grus.

Det är ju lite märkligt får man säga. Samma oddssättare som normalt stirrar sig så otroligt blinda på rankingen läser plötsligt inte rankingen, tydligen.

Zeballos är rankad trea i världen i dubbel efter en helt fantastisk klättring förra säsongen. Jag påstår i och för sig att han alltid haft kapaciteten för det men han har aldrig haft rätt partner. Nu dumpade han exempelvis Gonzalez som han möter här och började spela med Granollers och det lyfte direkt.

Gonzalez ja, han har en jättefin ranking. Mycket beroende på att Zeballos tog hand om honom och bar fram honom till grymma resultat i början av förra säsongen.

Gonzalez/Martin har börjat säsongen jättebra. Jag skulle säga att de överpresterat en aning. Ett starkt par men absolut inte ett par som på något sätt är i närheten av toppen av atp-touren.

Zeballos van att bära svagare partners

Andujar är ett märkligt val av partner från Zeballos. Jag gissar att Granollers antingen inte ville åka till Sydamerika eller hoppade av sent. Andujar är ingen höjdare i dubbel alls. Men som jag tidigare skrivit. Zeballos är van vid att bära fram svagare partners och han borde kunnat få Andujar att höja sig.

Som jag ser det är matchen väldigt öppen och 2,60 i odds, det är inget att snacka om. Det måste plockas.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback