Reklam

Maximilian Marterer - Juan Ignacio Londero: 1

Matchcenter
30 april 2019 at 11:25 - Tennis, ATP
Court 1, MTTC Iphitos
30 apr 2019 at 08:53 (Uppdaterad 30 apr 2019 at 13:03) 30/04
50
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Munchen. Underlag: Grus.

Man ska vara försiktig med känslor när det handlar om värdering av odds, men här är onekligen känslan, eller uppfattningen kanske man ska kalla det, att det är ett väldigt bra läge för Marterer att komma igång.

Han visade form förra veckan innan han gav upp i semifinalen. Där finns det en oro, men jag väljer att tro att han gav upp med en känning i knät för att han visste att han hade det här wildcardet väntande. Att han inte ville riskera något i en challenger när det kunde påverka den här atp-veckan. Men form innan dess alltså. Han slog bland annat Mikael Ymer ganska enkelt på sin väg fram, och det är rätt bra gjort just nu. Dessutom, det här med skadan, om det är något så kommer han antingen inte till start eller ger upp matchen. Då blir det återbetalning på det här spelet så länge det spelas hos Bethard.

Londero har gått ganska trögt nu sen grusturneringarna flyttades till den här sidan Atlanten och jag tycker det finns lite frågetecken kring huruvida han verkligen håller på atp-nivå. Han har gjort ett par turneringar som indikerar att han gör det, men mer är det inte.

Marterer har hemmaplan och har tidigare trivts bra i Munchen. Borde kunna passa honom spelstilsmässigt det här också. Jag tycker att skrällchansen är mycket god.

Högst odds hos Bethard som i stort sett alltid har högst odds på atp-touren. 500 kronor i boost om man startar ett nytt konto där via oss.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback