Annons

Maximilian Marterer - Botic Van De Zandschulp: 1 - Speltips

Matchcenter
5 januari 2023 at 14:10 - Tennis, ATP
Centre Court
5 jan 2023 at 11:51 (Uppdaterad 5 jan 2023 at 15:17) 05/01
83
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 116,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Han ångar på i Pune, Marterer. Kvalat in och sen ett par riktigt fina segrar i huvudturneringen. Kan han fortsätta? Jag tror det.

Det man måste ha med sig här är till att börja med att Marterer är väldigt kapabel. Han må vara rankad 150 i världen men han har varit uppe på topp-50 även om det var ett gäng år sen och även under en kort tid. Han har konstanta problem med skador vilket gör att han inte riktigt fått till det de senaste åren men nu har han kunnat tävla på ganska bra ganska länge och man måste se möjligheten att han nu verkligen är på väg tillbaka.

Sen måste man också se hur han faktiskt spelat den här veckan. Elias Ymer och Djere är spelarna han slagit i huvudturneringen. Det är inte världens två bästa spelare direkt men som sagt. Man måste se till hur det sett ut och Marterers offensiv har sett extremt skarp ut.

Nu Van de Zandschulp som är högt rankad, men är han riktigt så bra som sin ranking, plats 35 i världen? Tveksamt skulle jag säga, minst. Han är en duktig spelare men har fått bättre utväxling än han kanske borde. Dessutom relativt ojämn, och relativt känslig för vem han möter. Han trivs inte med att försvara sig, exempelvis. En match den här veckan. Lite pressad av Cobolli då. Det andas inte praktform, även om det som sagt var årets första match.

Van de Zandschulp är det säkra valet här. Han är definitivt favorit. Men min bedömning är ändå att Marterer troligen just nu är väldigt nära honom i nivå, och när man dels ser till deras spelstilar där det skulle kunna passa Van de Zandschulp dåligt. Och dels ser till oddsen som de sitter just nu. Jag tycker att Marterer är ett bra spel.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback