Reklam

Max Schnur/John-Patrick Smith - Nicolas Barrientos/Miguel Angel Reyes Varela: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
3 augusti 2022 at 07:00 - Tennis, ATP
Court 1
2 aug 2022 at 14:10 (Uppdaterad 3 aug 2022 at 08:32) 02/08
131
+1
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Man bör väga in underlaget också. Annars blir det inget bra.

Gått bra på challengertouren i år, Barrientos/Reyes Varela. Förvånar mig lite, för de är inga vidare spelare om man ska vara ärlig. De verkar dock ha hittat varandra och lyckats göra resultat på den numera väldigt urvattnade challengertouren, inte mins när det gäller dubbel. Nu uppe på atp-touren och dessutom hardcourt. Jag tror det kommer bli tuffare för dem framöver. 

Två mycket tunna servare, Barrientos och Reyes-Varela. Två knattar som är dryga 170 cm höga och de servar därefter. På grus så är de duktiga bollare från baslinjen, men när det blir snabbare underlag, de ska verkligen inte kunna hålla på den här nivån. 

Schnur pendlar mellan att vara bland de bästa på challengertouren och att som här titta in på atp-touren. Smith lite bättre än så. I sina goda stunder är han ganska bra på atp-touren i dubbel men då han fortfarande har en viss satsning på singel hamnar han ofta i challengers. Inte samspelta men borde passa ihop och hardcourt är deras bästa underlag. De vill båda två söka nätet så fort som möjligt och ta bort tid från motståndarna.

I grunden tycker jag spelarna i vårt par är minst lika bra. I och med underlaget blir de oavsett vilket favoriter här. Jag tycker också det är spelstilsmässig fördel. Motståndarna kommer hamna under press hela tiden och inte få det bollande från baslinjen som de vill ha. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback