Reklam

Max Purcell/Luke Saville - Simone Bolelli/Maximo Gonzalez: 1

Matchcenter
17 maj 2021 at 12:10 - Tennis, ATP
Court 1, Tennis Club de Geneve
16 maj 2021 at 10:19 (Uppdaterad 17 maj 2021 at 14:05) 16/05
122
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 124,55%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Idag drar atp-turneringen i Geneve igång. Där en viss Federer ska delta i singelspelet. Men, här plockar vi ett jättefint odds på den första dubbelmatchen.

Jag tycker det känns väldigt intressant spelstilsmässigt det här, bland annat.

Detta är i grund och botten fyra singelspelare. Bolelli och Gonzalez är tidigare atp-spelare och ganska bra sådana i perioder till och med. Australiensarna Purcell och Saville har egentligen aldrig varit uppe som ens bra challengerspelare i singel. Så singelmässigt, klar fördel motståndarna även om det var längesen de ägnade sig åt den spelformen.

Nu är det dock dubbel.

Bolelli/Gonzalez vill spela allt från baslinjen. De lever högt på sina blytunga grundslag som nitar fast motståndarna vid baslinjen och när de möter dubbelspecialister får dessa det otroligt svårt att stå emot med sina bristande spelmässiga egenskaper.

Purcell/Saville är mer konventionella dubbelspelare som vill söka nätet så snabbt som möjligt.

Men, det finns ett tillägg här. Australiensarna är i grunden singelspelare. De har vettiga grundslag. Och det kommer göra att de kan stå emot i baslinjeduellerna. Lägg därtill att de har överlägsen servekraft och bättre dubbelegenskaper rent allmänt. Det här är ett motstånd som borde passa dem väldigt bra.

Det är stor fördel av underlaget för motståndarna. De är bara farliga på grus, vårt par vill ha så snabba förhållanden som möjligt. Australiensarna har dock tidigare visat att de behärskar grus helt okej, bättre än de borde kanske, så helt borta på underlaget är de inte.

När jag lägger ihop allt så, kvalitetsmässigt jämna par. Motståndarna har stor underlagsfördel. Vårt par har spelstilsfördel. Väldigt jämnt och öppet och 2,65 måste spelas. 

Högst odds? Alltid hos Bethard när det gäller tennis. 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback