Annons

Matthew Ebden/Max Purcell - Wesley Koolhof/Neal Skupski: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
5 september 2022 at 20:30 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 5, USTA Billie Jean King National Tennis Center
5 sep 2022 at 13:24 (Uppdaterad 5 sep 2022 at 22:58) 05/09
55
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Ibland är det inte så svårt. Här är det inte svårt.

De är inte världsettor, Koolhof/Skupski men jag skulle säga att de varit världens bästa par i år och deras chanser att bli världsettor framöver skulle jag säga är goda av den väldigt enkla anledningen att de antagligen är världens bästa par för närvarande. De har ett par framför sig på rankingen. Ram/Salisbury, och det är dem och självklart också Kokkinakis/Kyrgios som de får slåss om den positionen med. Oavsett vilket, de är uppe i den absoluta toppen.

Ebden/Purcell då, är de uppe i den absoluta toppen? 

Definitivt inte skulle jag säga. 

De vann Wimbledon och de var i final i Australian Open. Extrema resultat så klart men också extrema skrällar. Det är liksom inte som att de kommit från ingenstans och de har var för sig varit någorlunda okej dubbelspelare i många år. Nu har de hittat en annan nivå tillsammans men det är bara att säga som det är. Deras grundnivå är inte denna, att de ska gå långt i de största turneringarna. De har överpresterat något alldeles sjukt i år. Det kommer lugna ner sig.

För mig är det väldigt okomplicerat. Visst är det en jämn match. Man ska ta australiensarna på stort allvar, men utgångsbudet är att vårt par är klart bättre och de är därmed också klara favoriter.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback