Reklam

Matteo Berrettini - Roger Federer: 2

Matchcenter
7 juni 2021 at 11:00 - Tennis, USA - Grand Slam |
6 jun 2021 at 12:47 06/06
197
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 144,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 9/10
Bethard Spela nu hos Bethard
Det känns som att det blivit någon slags masspsykos i form av att alla tycker Federer ser usel ut. Jag tycker inte alls det känns så.

Efter vinstmatchen mot Köpfer igår flaggade Federer för att han kanske inte kommer till start i denna åttondelsfinal. Som anledning angav han att kroppen känns sliten och han oroar sig för sitt krånglande knä. Jag tror det är ett spel för galleriet. Att han vill ta pressen från sig själv och lägga på motståndarna. Vilket är väldigt smart så klart. Nu kan det vara så att han inte kommer till start här, men då är det ju ingen skada skedd. Då blir det återbetalning. 

Jag tror det här är en väldigt bra chans för Federer.

Jag tycker inte alls han sett dålig ut, snarare tvärtom. Han fick rejält motstånd av Köpfer igår. Han spelade inte superbra, men vann ändå matchen. Jag tycker det är rätt imponerande.

Nu mot Berrettini som är väldigt stabil, men samtidigt ganska begränsad. Om Federer hittar en lite högre nivå här så har han egentligen bättre än Berrettini på alla punkter. Dessutom, som den här matchen kommer spelas kommer underlaget ha ganska liten betydelse, bra för Federer så klart.

Jag tror att Federer kommer vara riktit sugen här. Jag tror han vill få chansen i kvarten mot Djokovic.

3,60, högt. Högst hos Bethard, alltid.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback